ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Το Χαμομιλάκι και ο Μπαρμπανικόλας

** ΑΠ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΛΑ ....γράφωντας:


· Ο Βασιλιάς Μίδας και τα γαϊδουρινά του αυτιά
· Βάλε τέλος στην παρενόχληση! - The nightmare
· Saferinternet ΠΡΟΣΟΧΗ "Μπήκαμε σε ιστοσελίδες πορνογραφίας μέσα από τον "μαθητικό υπολογιστή"
Ο Βασιλιάς Μίδας και τα γαϊδουρινά του αυτιά

Posted: 12 Nov 2009 11:50 AM PST
Κάποτε, ο Πάνας είχε το θράσος να συγκρίνει τον εαυτό του σε μουσική ικανότητα με τον Απόλλωνα κι έτσι αποφάσισαν να αναμετρηθούν.
Κριτής μπήκε ο Τμώλος και στην αναμέτρηση έτυχε να είναι παρών και ο Μίδας. Ο Πάνας έπαιξε μουσική με τον αυλό του και ο Απόλλων με τη λύρα του.
Ο Τμώλος μεμιάς έδωσε τη νίκη στον Απόλλωνα, αλλά ο Μίδας δε συμφώνησε κι έτσι ο Απόλλων του «χάρισε» ένα καινούριο ζευγάρι από αυτιά γαϊδάρου για να ακούει καλύτερα την επόμενη φορά.

PaidikiFwlia



Ο βασιλιάς Μίδας ντρεπόταν για τα αυτιά του και προσπάθησε να τα κρύψει με ένα σκούφο. Το μυστικό του όμως γνώριζε ο κουρέας του, που δεν άντεξε και πήγε στο ύπαιθρο, έσκαψε ένα λάκκο και ψιθύρισε την ιστορία.
Σκέπασε το λάκκο με χώμα, στο οποίο όμως φύτρωσαν καλάμια, τα οποία άρχισαν να διαδίδουν την ιστορία με το φύσημα του ανέμου, ότι ο βασιλιάς Μίδας είχε γαϊδουρινά αυτιά, κι έτσι όλοι μάθανε για το πάθημά του.
Την ιστορία αυτή την αναφέρει ο Απολλώνιος ως απόδειξη ότι ο Μίδας κρατούσε από το γένος των Σατύρων.
πηγή
This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Βάλε τέλος στην παρενόχληση! - The nightmare
Posted: 12 Nov 2009 07:01 AM PST
Το τηλεοπτικό σπότ της εκστρατείας Saferinternet.gr μας θυμίζει:
Κρατάμε τη διασκέδαση αλλά και τον έλεγχο.
Αν κάποιος σας παρενοχλεί στο Διαδίκτυο θυμηθείτε
ότι μπορείτε να το καταγγείλετε ανώνυμα στη Safeline (http://www.safeline.gr/).


The nightmare. Ο εφιάλτης

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Saferinternet ΠΡΟΣΟΧΗ "Μπήκαμε σε ιστοσελίδες πορνογραφίας μέσα από τον "μαθητικό υπολογιστή"
Posted: 12 Nov 2009 06:23 AM PST

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, εξετάζοντας τους φορητούς υπολογιστές που δόθηκαν στους μαθητές της A’ Γυμνασίου στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Τάξη», διαπίστωσε ότι δόθηκαν με τρόπο αντίθετο προς τους θεμελιώδεις κανόνες ασφαλούς πρόσβασης των παιδιών αυτής της ηλικίας στο Διαδίκτυο, λαμβάνοντας υπόψη ότι:
α) Στο σπίτι οι υπολογιστές που χρησιμοποιούν τα παιδιά της ηλικίας αυτής πρέπει να τοποθετούνται σε χώρο εύκολα εποπτεύσιμο από τον γονέα, και συνίσταται τα παιδιά να πλοηγούνται στο Διαδίκτυο με την επίβλεψη των κηδεμόνων τους.β) Στο σχολείο οι υπολογιστές που χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι συνδεδεμένοι στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, το οποίο παρέχει προστασία από επιβλαβές περιεχόμενο και η χρήση τους γίνεται υπό την επίβλεψη των αρμόδιων εκπαιδευτικών.
Πού είναι ο Μήτσος; - http://www.savemitsos.gr/


Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι με μεγάλη ευκολία μπορέσαμε να εισέλθουμε σε ιστοσελίδες με επιβλαβές περιεχόμενο, όπως π.χ. πορνογραφικό υλικό. Συγκεκριμένα αξίζει να σημειωθούν τα παρακάτω:
* Εκτός του εκπαιδευτικού υλικού που περιλαμβάνει, ο υπολογιστής είναι εφοδιασμένος μεν με λογισμικό προστασίας, ωστόσο, η ρύθμισή του απαιτεί γνώσεις τις οποίες κατά κανόνα δεν έχουν ούτε οι γονείς, ούτε οι μαθητές. * Πρόκειται για υπολογιστή που δεν ευνοεί τον γονεϊκό έλεγχο δεδομένης της φορητότητάς του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κάτω από τις συνθήκες που δόθηκε αυτός ο υπολογιστής, ο έλεγχός του ανήκει στο μαθητή. * Ενώ, βάσει του σχεδίου ενσωμάτωσης του υπολογιστή στις σχολικές τάξεις, ο γονέας θα είχε τη «δυνατότητα οριοθέτησης της χρήσης, επιλέγοντας τις ώρες που θα επιτρέπεται η ενεργοποίηση του υπολογιστή στο σπίτι καθώς και τις ώρες που θα του επιτρέπεται η πρόσβαση στο Διαδίκτυο», κάποιες προσφορές απόκτησης του υπολογιστή (πέραν του ίδιου του υπολογιστή) παρείχαν δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο, με αποτέλεσμα οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου να αποκτήσουν απεριόριστη πρόσβαση στο μέσο, οποτεδήποτε και από οπουδήποτε, δίχως όρια ή γονεϊκό έλεγχο.
Αποτέλεσμα αυτού είναι η δυνατότητα χρήσης του, ακόμα και στο σχολικό περιβάλλον (στα διαλείμματα π.χ.), για σκοπούς διαφορετικούς από αυτούς που αφορούν την μαθησιακή διαδικασία και «την αξιοποίηση του φορητού μαθητικού υπολογιστή ως αναπόσπαστου εργαλείου εκπαίδευσης και δημιουργικότητας στην τάξη», αυξάνοντας έτσι τους κινδύνους: α) πρόσβασης σε παράνομο και επιβλαβές περιεχόμενο (πορνογραφία, ναρκωτικά, τζόγος, κ.λπ.)β) ανάπτυξης συμπτωμάτων «εθισμού» στο Διαδίκτυογ) σεξουαλικής παρενόχλησης, εκφοβισμού, κ.λπ. Όπως μας είπαν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί, ο υπολογιστής δίνεται σε παιδιά που ξεκινούν την Α’ τάξη του Γυμνασίου και τα οποία, σύμφωνα με το ελληνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, δεν έχουν παρακολουθήσει μαθήματα πληροφορικής και ασφαλούς πρόσβασης στο Διαδίκτυο στο Δημοτικό σχολείο.Να θυμίσουμε, ότι σε πολύ πρόσφατη online έρευνα που υλοποίησε η δράση ενημέρωσης Saferinternet.gr σε εκπαιδευτικούς σε όλη τη χώρα και που δόθηκε στη δημοσιότητα τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε 1, το 70% των εκπαιδευτικών θεωρεί την πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως την πιο κατάλληλη βαθμίδα για να ξεκινήσει η εκπαίδευση στο Διαδίκτυο. Αυτή τη θέση στηρίζει εδώ και χρόνια το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, εθνικός εκπρόσωπος του προγράμματος Saferinternet στην Ελλάδα, ως καταλυτικό παράγοντα για την ανάπτυξη της ικανότητας χρήσης του Διαδικτύου ως εργαλείου, με σωστό και ασφαλή τρόπο.
Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου σκοπεύει σύντομα να δημοσιεύσει τις προτάσεις του για τη σωστή χρήση του μαθητικού υπολογιστή.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου:
Δράση Ενημέρωσης Saferinternet.gr: Δρ. Βερόνικα Σαμαρά
Τηλ. 210 6212365, Κιν. 6948 729 493
Email: info@saferinternet.gr
Γραμμή Βοηθείας ΥποΣΤΗΡΙΖΩ: Κος Γιώργος Κορμάς
Τηλ. 6977 194 024
Email: help@saferinternet.gr
Ανοιχτή Γραμμή Safeline.gr: Δρ. Νίκος Φρυδάς
Τηλ. 6944 174 000
Email: report@safeline.gr
πηγή: news24gr

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

http://enomenoiblogers.blogspot.com/2009/11/1.html : Με χρηματική αμοιβή 1.000.000 ευρώ επικηρύχθηκαν οι δράστες τηςδολοφονικής απόπειρας με βιτριόλι κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~Έχετε λάβει αυτό το μήνυμα γιατί έχετε εγγραφεί στο Ομάδες Google "EPANASTATO" ομάδα.Για να δημοσιεύσετε σε αυτήν την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato@googlegroups.com .-

** ΧΩΡΙΣ ....ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ 3.3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ, ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ, ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ - Η Master List Εβραίων Προδοτών (Μέρος Ι)
Αυτοί οι πολιτικοί (που θα δείτε συγκεντρωτικά παρακάτω) δεν χρειάζεται να είναι εβραϊκής καταγωγής, αυτής καθεαυτής, αλλά μπορεί και να είναι άμεσοι συγγενείς (όπως η μητέρα του Ομπάμα θα μπορούσε να είναι εβραία και ο παππούς της Hillary Κλίντον ήταν εβραϊκής καταγωγής). Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε από αυτά που, όλοι πιπιλίζουν- ακόμα και οι Εβραίοι, ποτέ δεν θα σκεφθεί κανείς, ότι αυτά είναι το ότι καλύτερο για την Αμερική στο σύνολό της. Ως εκ τούτου, αυτοί (για όσα κάνουν) είναι για την Αμερική, πάρα πολύ θλιβεροί προδότες.
Τα παρακάτω που ακολουθούν, είναι το πρώτο μέρος, σε μια σειρά θέσεων του καταλόγου των Εβραίων, που κατατρώγουν σαν αρουραίοι, ελέγχουν και χειραγωγούν την Αμερική. (Σημειώστε τη νέα κατηγορία θεμάτων σχετικά με την αριστερά, στο σύνολο των θεμάτων μου). Αυτοί είναι οι πρώτοι catch-up, για το πρόσφατο παρελθόν, για την κυβέρνηση Μπους (οι περισσότεροι, αν δεν είναι όλοι, είναι ακόμα σε κάποιο είδος εξουσίας και σήμερα). Η επόμενη θέση (Λίστα), θα είναι για τους Εβραίους που σφετερίζονται την εξουσία με τον Ομπάμα. Το προηγούμενο post για τη δολοφονία ρωσίδας από Εβραίο Commies, είναι επίσης ένα μέρος αυτής της σειράς. Θα πρέπει να προστεθεί σε αυτή τη συγκεκριμένη θέση με τη πάροδο του χρόνου, γι 'αυτό σας παρακαλώ να με βοηθήσεται με κάθε είδους προτάσεις, διορθώσεις και προσθήκες.

<<<>> Πρώην Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ. Ο Mukasey επίσης, ήταν ο δικαστής που επιλήφθηκε των διαφορών, μεταξύ του εργολάβου Larry Silverstein και αρκετών ασφαλιστικών εταιρειών, που προέκυψαν, από την καταστροφή του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στις 9/11/2001.

<<<>> Πρώην Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ για το ποινικό τμήμα, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και πρώην επικεφαλής της Εσωτερικής Ασφάλειας ΗΠΑ. Απελευθέρωσε επίσης τους Ισραηλινούς (πράκτορες της MOSSAD), που είχαν συληφθεί μετά τα γεγονότα της 9/11/2001, από κάθε περιορισμό, και είχε στενούς δεσμούς με τη Magdy Ealimir, που είχε κάνει αγωγές με οικονομικές απαιτήσεις κατά τρομοκρατών, για την υποτιθέμενη επίθεση της 9 / 11/ 2001.
.......................... ......................... .................................. ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ .............
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ !!!!!
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛ ΜΠΑΡΑΝΤΕΪ, ΑΚΟΜΑ 2 ΓΚΡΟΥΠ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!
ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΙ "ΓΕΝΑΙΟΙ" ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ??? >>> Μερικές φορές ντρέπομαι για τους ανθρώπους...
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΠΟΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. >>> Ακραία η επιλογή Δραγώνα!
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!!
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ....COBRA !!!!
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΟ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ

Η ελπίδα του ελληνισμού και του σοσιαλισμού, ο ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ!-- ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣhttp://avragioz.blogspot.com/ .-

** ** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ BLOGS ...ΜΠΛΟΚΣ :
~* Για όλα υπάρχει ο κατάλληλος καιρός , για να πραγματοποιηθεί κάθε έργο , πρέπει να δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία !
~* http://efimeridavalira.blogspot.com/ ,Βαλύρα Μεσσηνίας .-~* http://messini-mess.blogspot.com/?zx=4cd9df092a0c3ce3 , Πολίτης Μεσσήνης .-~* http://www.kalamatablogs.gr/ , Καλαμάτα Μπλόνκς .-~* http://kpylos.blogspot.com/ , Πύλος -Κώστας .-~* http://pylos-navarino.blogspot.com/ , Πύλος - Ναυβαρίνο .-~* http://arxaiaithomitosteki.blogspot.com/ , Αρχαία Μεσσήνη ?~* http://pyrgostrifylias.blogspot.com/ , / Πύργος Τρυφιλλίας .-~* http://trifylianews.blogspot.com/ , / Τα Νέα της Τρυφιλίας .-~* http://trifyliakanea.blogspot.com/ . Τριφυλιακά Νέα .-~* http://ithominews.blogspot.com/ . IHTOMH NEWS .-~* http://meropitopik.blogspot.com/ ,Μερόπη Μεσσηνίας .-~* http://radio936.blogspot.com/ , Radio kyparissia 93,6 fm.-~* http://filiatranews.blogspot.com/ ,Φιλιατρά news.-~* http://apneagr.blogspot.com/ apneagr;~* http://www.kalamatablogs.gr/Kopanakinews's%20Weblog/ .- Kopanaki… ~* http://beneas13.blogspot.com/2009/08/blog-post_7247.html , G. Beneas ~* http://snsarfara.blogspot.com , STAMOS-ARFARA- GREECE .- .
http://vlasiosarfara.blogspot.com/ , Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009
Το Μεσσηνιακό λάδι
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ !! Τι καλύτερο στον κόσμο !

... από stamos1στις 01:31, 23 Αυγούστου 2009
**
~* http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_07.html , Τετάρτη, 7 Οκτώβριος 2009 Από το Κ.Υ.Μελιγαλά Μεσσηνίας*
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ Κ.Υ. ΜΕΛΙΓΑΛΑ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ~<Το παιδί είναι το λουλούδι που ομορφαίνει τη Ζωή! >

http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/10/blog-post_08.html , Πέμπτη, 8 Οκτώβριος 2009 Aπ΄ το Χαμομηλάκι *
ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ... ¨" ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ "΄



http://snsarfara.blogspot.com/2009/04/blog-post_26.html , Κυριακή, 26 Απρίλιος 2009 ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ Σοφά Λόγια ~~~

http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2009/10/blog-post.html , Παρασκευή, 9 Οκτώβριος 2009
Διαλέγοντας για μας όμορφα τραγούδια **
ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ :

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html , Σάββατο, 10 Οκτώβριος 2009
Ανέκδοτα και άλλα * ΑΝΕΚΔΟΤΑ & ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ & ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ για όλους μας

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/10/blog-post_08.html , Πέμπτη, 8 Οκτώβριος 2009 & 9/10/2009 .
Aπ΄ το Χαμομηλάκι * ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ... ¨" ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ".-

** ~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_13.html , Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2009…Από τη ζωή των τσοπάνιδων * Από τη ζωή των τσοπάνιδων και των τσελιγκάδων .-
~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_540.html ,, Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2009 Το παιδί στον Παιδικό Σταθμό* ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ
~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_06.html , Τρίτη, 6 Οκτώβριος 2009 Για τις Γυναίκες , και το Χαμομηλάκι * ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ...ΜΕ ...ΣΙΛΟΥΕΤΑ
~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_05.html , Δευτέρα, 5 Οκτώβριος 2009 Σελίδες από το Χαμομηλάκι * Αδιαφορία πολλών Ρίχτερ και δολοφονική αμέλεια σε Sumatra και Samoa .-
~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_04.html , Κυριακή, 4 Οκτώβριος 2009 ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ * Από τις σελίδες Χαμομηλάκι
~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_03.html , Σάββατο, 3 Οκτώβριος 2009 Άλλες Απόψεις*
ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ….ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ …. ΑΛΛΕΣ ΓΡΑΦΕΣ

~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_14.html , .... Τετάρτη, 14 Οκτώβριος 2009 Τα σκάφη και η σκάφη * Το είδα , το διάβασα , μου άρεσε ,και το γράφω ¨! : ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ .-& Ο μούστος και Το τσίπουρο.-

** http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_16.html , Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009
Τα Νέα μας από την Μεσσηνία *
** http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_15.html , Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009
Νέα γρίπη , Όχι στο πανικό **

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2009/10/blog-post.html , Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΙ Ή ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ... ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ SITE ΚΑΙ FACEBOOK .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/10/blog-post_12.html , Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009
ΑΜΠΕΛΙΩΝΑΣ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ * ~* ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ... ΑΜΠΕΛΙΩΝΑ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/10/blog-post_17.html , Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009 Ταξιδεύοντας στα παλιά *
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ .....Ξαναβλέποντας το παρελθόν !!!

~* http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_21.html , Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ *

** (1) http://www.facebook.com/profile.php?id=100000182113012&ref=profile#/djgrigoris306?ref=mf#wall ..Γρηγόρης Διαμαντόπουλος .-

http://snsstamoskal.blogspot.com/2009/10/blog-post_22.html , Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009
Από τις Σελίδες Χαμομηλάκι *
· ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΣΉΜΕΡΑ :

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/10/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009 Τοπικά Νέα και Άλλα *
ΛΙΓΟ-ΛΟΓΑ ..ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ κ. α. 22& 23 -10-2009

** http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_24.html , Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009
Το Χαμομηλάκι * ** TO ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ …μας ξετρελαίνει !! Αληθινά το ……Αγαπάμε ! …το μελετάμε !….το αντιγράφουμε !…το .!!!!..

** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_04.html , Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2009
ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ *
Από τις σελίδες Χαμομηλάκι !!

** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_05.html , Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2009
Σελίδες από το Χαμομηλάκι *
Αδιαφορία πολλών Ρίχτερ και δολοφονική αμέλεια σε Sumatra και Samoa

** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_06.html , Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2009
Για τις Γυναίκες , και το Χαμομηλάκι *
ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ...ΜΕ ...ΣΙΛΟΥΕΤΑ !!

** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_13.html , Από τη ζωή των τσοπάνηδων *
Από τη ζωή των τσοπάνηδων και των τσελιγκάδων

**
** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_540.html . Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009
Το παιδί στον Παιδικό Σταθμό*
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2009/10/messiniakou-endiaforontos.html , Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009
Μεσσηνία - ελαία - Λάδι MESSINIAKOU ENDIAFORONTOS

** http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_24.html , Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009
Το Χαμομιλάκι * ** TO ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ
** http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_4330.html , Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ *
Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !

** http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_31.html , Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2009 Μεσσηνιακά Νέα και άλλα * ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 30 & 31-10-2009
** http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_30.html , Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009 Το Χαμομιλάκι είναι κοντά μας * ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ
~* http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/11/blog-post.html , Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2009 Χάνοντας τα κιλα μου, η υγεία μας * Οκτώβριος 2009 …. ! Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ! Έχασα 47 κιλά με ταραχώδη ζωή μου και αυτά (FREE) προϊόντα .-
~* http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/11/blog-post_03.html , Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2009 , ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με Αγάπη * ΑΠ΄ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .-
~* http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2009/10/blog-post_17.html , Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009
Ορθοδοξία στην Αφρική * ** Ορθοδοξία στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου { Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας } . 17/10/2009 .
~* http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2009/10/blog-post_28.html , Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009 ΑΡΦΑΡΑ,Ξένα αλλά χρήσιμα *
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΓΕΝΝΕΤΗΤΑ ΜΑΣ , τον τόπο μας το ΑΡΦΑΡΑ - Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-
~* http://snsstamoskal.blogspot.com/2009/10/blog-post_25.html , Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2009 Μια ιστοσελίδα του Γιάννη Καραμίτσου ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΙΑΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ Μ΄ΑΡΕΣΕ :ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ! ioannisk

~* http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2009/10/messiniakou-endiaforontos.html , Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009
Μεσσηνία - ελαία - Λάδι MESSINIAKOU ENDIAFORONTOS .-
~* http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/10/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009 Τοπικά Νέα και Άλλα *
ΛΙΓΟ-ΛΟΓΑ ..ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ κ. α. 22& 23 -10-2009 .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2009/11/blog-post.html , Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2009
ΑΠΟ τους Μύθους του Αισώπου *
ΜΥΘΟΙ ΑΙΣΩΠΟΥ
** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2009/11/blog-post.html , Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2009ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με Αγάπη *
· *~ ΑΠ΄ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ …ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ..ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ! !!!

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/11/blog-post_04.html , Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2009
Υγεία για όλους Απ΄ το χαμομηλάκι * Υγεία για όλους μας ....Απ΄ το χαμομηλάκι με πολύ Αγάπη
** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/11/blog-post_03.html , Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2009
ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με Αγάπη * ΑΠ΄ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .-
** ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/11/blog-post.html , Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2009 Χάνοντας τα κιλά μου, η υγεία μας * Οκτώβριος 2009 …. ! Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ! Έχασα 47 κιλά με ταραχώδη ζωή μου και αυτά (FREE) προϊόντα .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/11/blog-post.html , Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2009 Φωτοβολταϊκά και στα Σπίτια μας * Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών και στα Σπίτια μας .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_22.html , Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009 Το Μεσσηνιακό λάδι . ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ !! Το καλύτερο στον κόσμο !
** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_14.html , Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009 Τα σκάφη και η σκάφη * Σταφύλια , Σταφίδα , Τσίπουρο κ.α . .. Το είδα , το διάβασα , μου άρεσε ,και το γράφω ¨! : ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ .-
** http://snsarfara.blogspot.com/2009/11/blog-post.html , Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2009 ΑΠΟ τους Μύθους του Αισώπου *
ΜΥΘΟΙ ΑΙΣΩΠΟΥ & οι περισσότερες αναρτήσεις στο διαδίκτυο !! 9-11-09.-
http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/11/blog-post_09.html , Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2009 Από τις Σελίδες Χαμομηλάκι *
ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ και από όσα μας γράφουν ή γράφονται ή μας στέλνουν !!

** http://snsarfara.blogspot.com/2009/11/blog-post_08.html , Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2009 Παναθηναϊκά σε Φώτο *
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ 2009
** http://snsstamoskal.blogspot.com/2009/11/blog-post.html , Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΛΙΓΟ-ΛΟΓΑ *
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - ΛΙΓΟ-ΛΟΓΑ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ - ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

** http://snsarfara.blogspot.com/2009/11/blog-post_10.html , Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009 Μεσσηνιακά Νέα και άλλα *
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ .... !! ** ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΑΜΑΡΑΣ βαδίζουν μαζί ……

** ** Η Ιστορία της Ελλάδας σε 10΄ λεπτά :

** http://www.youtube.com/watch?v=MQo8cWrHP4E . Ο Ειληκρινής κ. Αβραμόπουλος .-
http://www.youtube.com/watch?v=sxOc781UUow , Το video μας.-

** http://picasaweb.google.com/home?source=bloggerpromo&pli=1&gsessionid=XyGdM6oG0V-44SGkIX_HRg , Φωτογραφίες Σταμάτη ..
http://greenvoice13.blogspot.com/ Πράσινη Φωνή Θύρας 13 .-



ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ :
** http://neataksi.blogspot.com/ , ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ .-
** http://thema-xronou.blogspot.com/ , ΓΡΑΦΕΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ .-
** http://makeleio.blogspot.com/ , ΜΑΚΕΛΕΙΟ .-
** http://www.arxaiaithomi.gr/ , ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ .-
** http://zeidoron.blogspot.com/ , ΖΕΙΔΩΡΟΝ .-
** http://thespiaka.blogspot.com/ , ΘΕΣΠΙΑΚΑ ΝΕΑ .-
** http://laikoyra.blogspot.com/ , ΛΑΙΚΟΥΡΑ ΛΑΪΒ .-
** http://paideia-gr.blogspot.com/ , ΠΑΙΔΙΑ-GR .-
** http://pierioi.blogspot.com/ , ΠΙΕΡΙΟΙ .-
** http://koukfamily.blogspot.com/ , ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ ΚΟΥΦΚΑΜΙΛΥ .-
** http://vickytoxotis.blogspot.com/ , ΤΟΞΟΤΗΣ .-
** http://greeknation.blogspot.com/ , ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΕΛΛΑΔΑ .-
** http://avragioz.blogspot.com/ , ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΒΡΑΓΚΙΟΖ .-
** http://nafplios2009.blogspot.com/ , ΝΑΥΠΛΙΟΣ .-
** http://www.foreignpress-gr.com/ , ΦΟΡΙΝΚ ΠΡΕΣΣ .-
** http://georgelaios.blogspot.com/ , ΓΟΝΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ .-
** http://manosbee.blogspot.com/ , BUSY BEE .-
** http://epirusgate.blogspot.com/ , ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ .
** http://epirusgate.blogspot.com/ , ΤΟ ΓΡΕΚΙ .-
** http://activistis.gr/index.php?option=com_content&view=frontpage , ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ .- Στάλες στο γαλάζιο" .-
** http://ellinikoforum.blogspot.com/ , ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΚΕΨΗΣ .-
** http://avragioz.blogspot.com/ , AVRAGIOZ .-
** http://tiresias-press.blogspot.com/ , TIRAISIAS .-
http://www.facebook.com//photo.php?pid=30490783&id=1037492258#/profile.php?id=100000167123709 , Ευάγγελος Διαμαντόπουλος ΗΠΑ.-
~ http://anemos5.blogspot.com/, ΑΝΕΜΟΣ .-
~ http://freskoprama.blogspot.com/ , ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ .-
~ http://irakliowebradio2.blogspot.com/, IRAKLIO WEB RADIO .-
~ http://hamomilaki.blogspot.com/ , Το Χαμομηλάκι .-
~ http://ainatem.blogspot.com/ , Ύβρεις Νέμεσης Κάθαρσις .-
~ http://ereplaka.blogspot.com/ , ΕΡΕ ΠΛΑΚΑ
~ http://edo-makedonia.pblogs.gr/ , MAKEDONIA .-
~ http://www.thermopilai.org/ , Π Σ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ .-
~ http://macedonia-greece.blogspot.com/ , Το Μακεδονικό Ζήτημα Σήμερα .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.com/ , ΒΛΑΣΗΣ – VLASIS .-
~* http://athinovio.blogspot.com/ , Τρίτο καζάνι Αριστερά .-
~ http://lehouri.blogspot.com/ , Λεχούρι Καλαβρύτων .-
~ http://alaskou.blogspot.com/ , Ο Παράδεισος είναι εδώ (Ζαγορά).-
~ http://tsouknida.blogspot.com/ , ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ .-
~ http://aboutmylamia.blogspot.com/ , About My Lamia.blogspot.com .-
~ http://stelioskazantzidis.blogspot.com/ . Στέλιος Καζαντζίδης 1931 – 2001 .-
~ http://meropitopik.blogspot.com/ , ΜΕΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , Vlasios .-
~ http://arpaxta.blogspot.com/ , Στα Αρπαχτά .-
~ http://krogias.blogspot.com/, Γιώργος Κ. Κρόγιας .-
~ http://ellinaspatriotis.blogspot.com/ , ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ .-
~ http://kl24.blogspot.com/ , ψυχανθη .-
· ~ MODEL MANIA.P
· ~ Τριφυλιακά Νέα
· ~ ampelofyto
· ~ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ 'ΔΩ ....
· ~ Α.Π.Σ. Εράνη Φιλιατρών
· ~ Νίκη Πλάτης
· ~ Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών
~ ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ - Κίνηση για την Προάσπιση του Φυσικού Πλούτου στην Πυλία
· ~ TRIFYLIANEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
· ~ Δυτική Μεσσηνία Blog
· ~ ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
~ Radio Kyparissia 93,6 fm stereo
· ~ KosmosNews
· ~ Kopanakinews's Weblog
· ~ ΜΕΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
· ~ KYPARISSIOTIS - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΗΣ
~ Βάλτα Τριφυλίας - Valta Trifilias
~ Στάλες στο γαλάζιο"
· ~ Το Τεφτέρι
· ~ Έ ξ υ π ν ο blog
· ~ MOLEMOU Γελατε, κανει καλο!
· ~ ΚΕΝΤΡΙ
· ~ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ
· ~* paraxena-gr
· ~ The news bus
· ~ ΤΟ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ
· ~ opeiratis
· ~ kavala-sakis
· ~ News24. gr
· ~ Το χαμομηλάκι
· ~ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ
· ~* .......show-bitchVIP
· ~ η σουϊτα
· ~ Κατίνα online
~ Θανασης-Μακεδoνας * RADIO APOLLVN
· ~ melwdos" .-

**

** http://listen.onestreaming.com/asx/star955.asx ,









___





**

Pictures - wwwtvnhu_e9b152d91463e8136de6139732


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~









*** Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ :


** Ολυμπιακός –Ηρακλής Θεσσαλονίκης 1-1 Σα, 7-11-2009 :

** Ο κυρ- Σάββας ο …γραφικός Ολυμπιακός :

** Γραφικές Δηλώσεις Του Σάββα Θεοδωρίδη :


** ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ :


** ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2 8-11-2009 :


**
**
**
**
· Ο Βασιλιάς Μίδας και τα γαϊδουρινά του αυτιά
· Βάλε τέλος στην παρενόχληση! - The nightmare
· Saferinternet ΠΡΟΣΟΧΗ "Μπήκαμε σε ιστοσελίδες πορνογραφίας μέσα από τον "μαθητικό υπολογιστή"
Ο Βασιλιάς Μίδας και τα γαϊδουρινά του αυτιά
Posted: 12 Nov 2009 11:50 AM PST
Κάποτε, ο Πάνας είχε το θράσος να συγκρίνει τον εαυτό του σε μουσική ικανότητα με τον Απόλλωνα κι έτσι αποφάσισαν να αναμετρηθούν.
Κριτής μπήκε ο Τμώλος και στην αναμέτρηση έτυχε να είναι παρών και ο Μίδας. Ο Πάνας έπαιξε μουσική με τον αυλό του και ο Απόλλων με τη λύρα του.
Ο Τμώλος μεμιάς έδωσε τη νίκη στον Απόλλωνα, αλλά ο Μίδας δε συμφώνησε κι έτσι ο Απόλλων του «χάρισε» ένα καινούριο ζευγάρι από αυτιά γαϊδάρου για να ακούει καλύτερα την επόμενη φορά.

PaidikiFwlia



Ο βασιλιάς Μίδας ντρεπόταν για τα αυτιά του και προσπάθησε να τα κρύψει με ένα σκούφο. Το μυστικό του όμως γνώριζε ο κουρέας του, που δεν άντεξε και πήγε στο ύπαιθρο, έσκαψε ένα λάκκο και ψιθύρισε την ιστορία.
Σκέπασε το λάκκο με χώμα, στο οποίο όμως φύτρωσαν καλάμια, τα οποία άρχισαν να διαδίδουν την ιστορία με το φύσημα του ανέμου, ότι ο βασιλιάς Μίδας είχε γαϊδουρινά αυτιά, κι έτσι όλοι μάθανε για το πάθημά του.
Την ιστορία αυτή την αναφέρει ο Απολλώνιος ως απόδειξη ότι ο Μίδας κρατούσε από το γένος των Σατύρων.
πηγή
This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Βάλε τέλος στην παρενόχληση! - The nightmare
Posted: 12 Nov 2009 07:01 AM PST
Το τηλεοπτικό σπότ της εκστρατείας Saferinternet.gr μας θυμίζει:
Κρατάμε τη διασκέδαση αλλά και τον έλεγχο.
Αν κάποιος σας παρενοχλεί στο Διαδίκτυο θυμηθείτε
ότι μπορείτε να το καταγγείλετε ανώνυμα στη Safeline (www.safeline.gr).


The nightmare. Ο εφιάλτης

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Saferinternet ΠΡΟΣΟΧΗ "Μπήκαμε σε ιστοσελίδες πορνογραφίας μέσα από τον "μαθητικό υπολογιστή"
Posted: 12 Nov 2009 06:23 AM PST
Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, εξετάζοντας τους φορητούς υπολογιστές που δόθηκαν στους μαθητές της A’ Γυμνασίου στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Τάξη», διαπίστωσε ότι δόθηκαν με τρόπο αντίθετο προς τους θεμελιώδεις κανόνες ασφαλούς πρόσβασης των παιδιών αυτής της ηλικίας στο Διαδίκτυο, λαμβάνοντας υπόψη ότι:
α) Στο σπίτι οι υπολογιστές που χρησιμοποιούν τα παιδιά της ηλικίας αυτής πρέπει να τοποθετούνται σε χώρο εύκολα εποπτεύσιμο από τον γονέα, και συνίσταται τα παιδιά να πλοηγούνται στο Διαδίκτυο με την επίβλεψη των κηδεμόνων τους.β) Στο σχολείο οι υπολογιστές που χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι συνδεδεμένοι στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, το οποίο παρέχει προστασία από επιβλαβές περιεχόμενο και η χρήση τους γίνεται υπό την επίβλεψη των αρμόδιων εκπαιδευτικών.
Πού είναι ο Μήτσος; - www.SaveMitsos.gr


Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι με μεγάλη ευκολία μπορέσαμε να εισέλθουμε σε ιστοσελίδες με επιβλαβές περιεχόμενο, όπως π.χ. πορνογραφικό υλικό. Συγκεκριμένα αξίζει να σημειωθούν τα παρακάτω:
* Εκτός του εκπαιδευτικού υλικού που περιλαμβάνει, ο υπολογιστής είναι εφοδιασμένος μεν με λογισμικό προστασίας, ωστόσο, η ρύθμισή του απαιτεί γνώσεις τις οποίες κατά κανόνα δεν έχουν ούτε οι γονείς, ούτε οι μαθητές. * Πρόκειται για υπολογιστή που δεν ευνοεί τον γονεϊκό έλεγχο δεδομένης της φορητότητάς του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κάτω από τις συνθήκες που δόθηκε αυτός ο υπολογιστής, ο έλεγχός του ανήκει στο μαθητή. * Ενώ, βάσει του σχεδίου ενσωμάτωσης του υπολογιστή στις σχολικές τάξεις, ο γονέας θα είχε τη «δυνατότητα οριοθέτησης της χρήσης, επιλέγοντας τις ώρες που θα επιτρέπεται η ενεργοποίηση του υπολογιστή στο σπίτι καθώς και τις ώρες που θα του επιτρέπεται η πρόσβαση στο Διαδίκτυο», κάποιες προσφορές απόκτησης του υπολογιστή (πέραν του ίδιου του υπολογιστή) παρείχαν δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο, με αποτέλεσμα οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου να αποκτήσουν απεριόριστη πρόσβαση στο μέσο, οποτεδήποτε και από οπουδήποτε, δίχως όρια ή γονεϊκό έλεγχο.
Αποτέλεσμα αυτού είναι η δυνατότητα χρήσης του, ακόμα και στο σχολικό περιβάλλον (στα διαλείμματα π.χ.), για σκοπούς διαφορετικούς από αυτούς που αφορούν την μαθησιακή διαδικασία και «την αξιοποίηση του φορητού μαθητικού υπολογιστή ως αναπόσπαστου εργαλείου εκπαίδευσης και δημιουργικότητας στην τάξη», αυξάνοντας έτσι τους κινδύνους: α) πρόσβασης σε παράνομο και επιβλαβές περιεχόμενο (πορνογραφία, ναρκωτικά, τζόγος, κ.λπ.)β) ανάπτυξης συμπτωμάτων «εθισμού» στο Διαδίκτυογ) σεξουαλικής παρενόχλησης, εκφοβισμού, κ.λπ. Όπως μας είπαν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί, ο υπολογιστής δίνεται σε παιδιά που ξεκινούν την Α’ τάξη του Γυμνασίου και τα οποία, σύμφωνα με το ελληνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, δεν έχουν παρακολουθήσει μαθήματα πληροφορικής και ασφαλούς πρόσβασης στο Διαδίκτυο στο Δημοτικό σχολείο.Να θυμίσουμε, ότι σε πολύ πρόσφατη online έρευνα που υλοποίησε η δράση ενημέρωσης Saferinternet.gr σε εκπαιδευτικούς σε όλη τη χώρα και που δόθηκε στη δημοσιότητα τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε 1, το 70% των εκπαιδευτικών θεωρεί την πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως την πιο κατάλληλη βαθμίδα για να ξεκινήσει η εκπαίδευση στο Διαδίκτυο. Αυτή τη θέση στηρίζει εδώ και χρόνια το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, εθνικός εκπρόσωπος του προγράμματος Saferinternet στην Ελλάδα, ως καταλυτικό παράγοντα για την ανάπτυξη της ικανότητας χρήσης του Διαδικτύου ως εργαλείου, με σωστό και ασφαλή τρόπο.
Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου σκοπεύει σύντομα να δημοσιεύσει τις προτάσεις του για τη σωστή χρήση του μαθητικού υπολογιστή.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου:
Δράση Ενημέρωσης Saferinternet.gr: Δρ. Βερόνικα Σαμαρά
Τηλ. 210 6212365, Κιν. 6948 729 493
Email: info@saferinternet.gr
Γραμμή Βοηθείας ΥποΣΤΗΡΙΖΩ: Κος Γιώργος Κορμάς
Τηλ. 6977 194 024
Email: help@saferinternet.gr
Ανοιχτή Γραμμή Safeline.gr: Δρ. Νίκος Φρυδάς
Τηλ. 6944 174 000
Email: report@safeline.gr
πηγή: news24gr

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

http://enomenoiblogers.blogspot.com/2009/11/1.html : Με χρηματική αμοιβή 1.000.000 ευρώ επικηρύχθηκαν οι δράστες τηςδολοφονικής απόπειρας με βιτριόλι κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~Έχετε λάβει αυτό το μήνυμα γιατί έχετε εγγραφεί στο Ομάδες Google "EPANASTATO" ομάδα.Για να δημοσιεύσετε σε αυτήν την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato@googlegroups.com .-
** ΧΩΡΙΣ ....ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ 3.3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ, ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ, ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ - Η Master List Εβραίων Προδοτών (Μέρος Ι)
Αυτοί οι πολιτικοί (που θα δείτε συγκεντρωτικά παρακάτω) δεν χρειάζεται να είναι εβραϊκής καταγωγής, αυτής καθεαυτής, αλλά μπορεί και να είναι άμεσοι συγγενείς (όπως η μητέρα του Ομπάμα θα μπορούσε να είναι εβραία και ο παππούς της Hillary Κλίντον ήταν εβραϊκής καταγωγής). Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε από αυτά που, όλοι πιπιλίζουν- ακόμα και οι Εβραίοι, ποτέ δεν θα σκεφθεί κανείς, ότι αυτά είναι το ότι καλύτερο για την Αμερική στο σύνολό της. Ως εκ τούτου, αυτοί (για όσα κάνουν) είναι για την Αμερική, πάρα πολύ θλιβεροί προδότες.
Τα παρακάτω που ακολουθούν, είναι το πρώτο μέρος, σε μια σειρά θέσεων του καταλόγου των Εβραίων, που κατατρώγουν σαν αρουραίοι, ελέγχουν και χειραγωγούν την Αμερική. (Σημειώστε τη νέα κατηγορία θεμάτων σχετικά με την αριστερά, στο σύνολο των θεμάτων μου). Αυτοί είναι οι πρώτοι catch-up, για το πρόσφατο παρελθόν, για την κυβέρνηση Μπους (οι περισσότεροι, αν δεν είναι όλοι, είναι ακόμα σε κάποιο είδος εξουσίας και σήμερα). Η επόμενη θέση (Λίστα), θα είναι για τους Εβραίους που σφετερίζονται την εξουσία με τον Ομπάμα. Το προηγούμενο post για τη δολοφονία ρωσίδας από Εβραίο Commies, είναι επίσης ένα μέρος αυτής της σειράς. Θα πρέπει να προστεθεί σε αυτή τη συγκεκριμένη θέση με τη πάροδο του χρόνου, γι 'αυτό σας παρακαλώ να με βοηθήσεται με κάθε είδους προτάσεις, διορθώσεις και προσθήκες.

<<<>> Πρώην Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ. Ο Mukasey επίσης, ήταν ο δικαστής που επιλήφθηκε των διαφορών, μεταξύ του εργολάβου Larry Silverstein και αρκετών ασφαλιστικών εταιρειών, που προέκυψαν, από την καταστροφή του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στις 9/11/2001.

<<<>> Πρώην Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ για το ποινικό τμήμα, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και πρώην επικεφαλής της Εσωτερικής Ασφάλειας ΗΠΑ. Απελευθέρωσε επίσης τους Ισραηλινούς (πράκτορες της MOSSAD), που είχαν συληφθεί μετά τα γεγονότα της 9/11/2001, από κάθε περιορισμό, και είχε στενούς δεσμούς με τη Magdy Ealimir, που είχε κάνει αγωγές με οικονομικές απαιτήσεις κατά τρομοκρατών, για την υποτιθέμενη επίθεση της 9 / 11/ 2001.
.......................... ......................... .................................. ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ .............
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ !!!!!
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛ ΜΠΑΡΑΝΤΕΪ, ΑΚΟΜΑ 2 ΓΚΡΟΥΠ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!
ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΙ "ΓΕΝΑΙΟΙ" ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ??? >>> Μερικές φορές ντρέπομαι για τους ανθρώπους...
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΠΟΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. >>> Ακραία η επιλογή Δραγώνα!
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!!
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ....COBRA !!!!
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΟ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ Η ελπίδα του ελληνισμού και του σοσιαλισμού, ο ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ!
~*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου