ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Η Σελίδα μας *

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ !!:



· Κίνα: Εβαλαν βελόνα σε κεφάλι νεογέννητου παιδιού επειδή ήταν κορίτσι

· Το αθηναϊκό τρίγωνο της αμαρτίας

· Αριστοτέλειο Πανεπιστημίο Θεσσαλονίκης: Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος για το νερό World Water War

Κίνα: Εβαλαν βελόνα σε κεφάλι νεογέννητου παιδιού επειδή ήταν κορίτσι
Posted: 13 Dec 2009 12:39 PM PST
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009
Η επιθυμία για την απόκτηση γιου στην Κίνα είναι τόσο μεγάλη ώστε οι γιατροί πιστεύουν πως κάποιοι συγγενείς προσπάθησαν να δολοφονήσουν ένα κοριτσάκι, βάζοντας βελόνα στο κεφάλι του.
Ο θάνατός της θα είχε επιτρέψει στους γονείς του να προσπαθήσουν και πάλι να αποκτήσουν παιδί βάσει της αυστηρής πολιτικής οικογενειακού προγραμματισμού «ένα ζευγάρι, ένα παιδί» που ισχύει στην Κίνα. Όμως το μικρό κορίτσι, που σήμερα είναι 11 ετών, δεν πέθανε. Πριν από λίγες ημέρες οι γιατροί την υπέβαλαν σε επέμβαση και αφαίρεσαν τη βελόνα η οποία, όπως πιστεύουν, ευθύνεται για τις πνευματικές αναπηρίες του παιδιού.
Σύμφωνα με τους "Τάιμς", η μητέρα της μικρής προσέφυγε στην αστυνομία και σκοπεύει να ασκήσει μηνύσεις σε συγγενείς που ίσως ευθύνονται για την απόπειρα δολοφονίας της κόρης της.
Περιέγραψε πόσο μεγάλη πίεση δεχόταν από την οικογένεια του άνδρα της να του προσφέρει ένα αγόρι, καθώς εκείνος είχε ήδη μια κόρη από τον πρώτο του γάμο. Έκανε έκτρωση στο πρώτο παιδί της όταν έμαθε ότι ήταν κορίτσι έπειτα από πίεση της πεθεράς της, όμως δεν υπέκυψε τη δεύτερη φορά.
Θυμάται ότι το βρέφος δεν έκλαιγε μετά τη γέννηση και ξαφνικά την τέταρτη μέρα δεν σταματούσε να ουρλιάζει.Επίσης εμφάνισε υψηλό πυρετό που έκτοτε παρουσίαζε συχνά.
πηγή: my-greek.blogspot

Το αθηναϊκό τρίγωνο της αμαρτίας
Posted: 13 Dec 2009 12:21 PM PST
Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της Αθήνας όπου ανθούν το λαθρεμπόριο, τα ναρκωτικά, η πορνεία και τα κυκλώματα του εγκλήματος.
Από την Πειραιώς στο Μεταξουργείο και από την Ομόνοια στην Κολιάτσου
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΠΙΑΤΣΕΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ, στέκια ναρκομανών, πάρκα αστέγων, ερωτικά «στούντιο» με «καθαρές κοπέλες» και μαζί τους μια βρώμικη και αφιλόξενη πόλη. Είναι η άλλη Αθήνα: η Αθήνα του περιθωρίου, των απόκληρων, αυτών που ζουν λάθρα, έξω από τον «δικό μας» κόσμο.

Είναι αναρίθμητοι, πληθαίνουν και δημιουργούν «αγορές», από τις οποίες καταναλώνουμε δίχως δεύτερη σκέψη. Γυναίκες θύματα του τράφικινγκ, πρεζάκια που τα έχουν χάσει όλα, μετανάστες που κινούνται στο οικονομικό περιθώριο, ανέστιοι, δίχως- στην κυριολεξία- ένα δωμάτιο για να ζήσουν, φοιτήτριες που εκδίδονται για 50-60 ευρώ στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και κορίτσια «ημιπολυτελείας» που βάζουν τον εαυτό τους στο χρηματιστήριο του σεξ- από τα καθαρά «στούντιο» ως τις «βίζιτες» στα κοσμικά μαγαζιά. Αυτό το νέο «μείγμα» απόκληρων και ημιαπόκληρων εξαπλώνεται και κυριαρχεί στη νύχτα της πόλης. Και μαζί τους αναδύονται προστάτες και αφεντικά που ελέγχουν μικρές οικονομίες.
Νύχτα. Τα αυτοκίνητα κορνάρουν ασταμάτητα μέσα στο μποτιλιάρισμα της κεντρικής λεωφόρου. Τα περισσότερα καταστήματα έχουν κλείσει, ενώ άνθρωποι εμφανώς κουρασμένοι περιμένουν υπομονετικά τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία. Οικονομικοί μετανάστες επιστρέφουν εξουθενωμένοι από τη δουλειά κουβαλώντας μπόγους. Παιδιά «σχολούν» από τα φροντιστήρια και μιλούν δυνατά στα κινητά, ενώ περίοικοι βγάζουν τα σκυλιά τους νυχτερινή βόλτα. Όλα δείχνουν φυσιολογικά, πλην μιας μικρής «καινοτομίας» που απασχολεί όλο και περισσότερο τους κατοίκους της περιοχής. Η λαϊκή, εμπορική και ιστορική Πατησίων από το ύψος της πλατείας Κολιάτσου έως σχεδόν την πλατεία Βικτωρίας έχει αποκτήσει μία ακόμη οικονομική δραστηριότητα: την πορνεία.
Με το κλείσιμο των καταστημάτων της Πατησίων σε μια ακτίνα χιλιομέτρων εξαπλώνονται δεκάδες κορίτσια και γυναίκες από την Αφρική, οι οποίες εκδίδονται αντί πινακίου φακής. Το φαινόμενο είναι καινοφανές, συζητείται όλο και περισσότερο και ουδείς γνωρίζει επακριβώς τις ρίζες και τους μηχανισμούς του. ▅ Το ξημέρωμα τις δέρνουν «Μόλις κλείσει η αγορά, τις βλέπω τις κοπέλες που εμφανίζονται. Είναι μικρές και τις λυπάμαι- είναι αμαρτία αυτό που γίνεται. Ακούω το ξημέρωμα που τις δέρνουν, αν δεν τους βγάλουν αρκετά λεφτά. Τις πετάνε κάτω στο πεζοδρόμιο, τις πατάνε και τις κλωτσάνε. Κλαίνε οι καημένες». Έτσι διηγείται την καθημερινότητα της νύχτας στην περιοχή ηλικιωμένη κάτοικος της πλατείας Κολιάτσου, η οποία, όπως λέει, φοβάται πια. «Γεννήθηκα το 1932 και θυμάμαι τη φτώχεια και την απανθρωπιά της Κατοχής. Δυστυχώς, τέτοιες εικόνες εξαθλίωσης βρίσκονται και πάλι έξω από τα σπίτια μας. Κάναμε μια καλή ζωή, μεγαλώσαμε και σπουδάσαμε τα παιδιά μας και, αν είναι δυνατόν, τώρα στα γεράματα να ξαναβλέπουμε τέτοιες εικόνες καταπίεσης» συμπληρώνει σχεδόν δακρύζοντας η παλαιά κάτοικος των Πατησίων. Λίγο πιο κάτω, μπροστά από θρυλικές οικοδομές-μνημεία της αρχιτεκτονικής του 20ού αιώνα οι μαραμένοι φοίνικες προδίδουν ότι εκεί κάποτε υπήρχε μια δόση πολυτέλειας, αντίστοιχης με αυτήν που παρουσίαζε ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος. Ωστόσο η παρακμή της περιοχής επιταχύνεται και από τα νέα φαινόμενα. «Εδώ βλέπεις ό,τι θες πια. Όλα γίνονται. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Βλέπεις συχνά εσύ γέρους να “ψωνίζουν” 17χρονα; Εγώ το βλέπω. Αηδία με πιάνει κάθε φόρα που τους αντικρίζω» λέει διανυκτερεύων επαγγελματίας της Πατησίων. Σχεδόν σε κάθε γωνιά νεαρές Αφρικανές περιμένουν πελάτη. Οι περισσότερες περπατούν άλλοτε γρήγορα και άλλοτε αργά. Στην απέναντι πλευρά του πεζοδρομίου καταγράφονται αντίστοιχες κινήσεις από ομάδες ανδρών- και αυτοί Αφρικανοί.
περισσότερα...

Αριστοτέλειο Πανεπιστημίο Θεσσαλονίκης: Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος για το νερό World Water War
Posted: 13 Dec 2009 07:17 AM PST
Δυο παιδιά έκαναν βίντεο για την Κοπεγχάγη και παίχτηκε στην έναρξη των εργασιών
.
Ένα πολύτιμο αγαθό - ένα μπουκάλι νερό - φυλάσσεται σε μία βαλίτσα, την οποία διεκδικούν πολλοί. Η μεταφορά της προκαλεί μία σειρά από δολοφονίες αυτών που την μεταφέρουν, πριν φτάσει στον τελικό παραλήπτη της.
Η ιδέα αυτή αποτέλεσε την υπόθεση μίας μονόλεπτης κινηματογραφικής προβολής, δύο φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας στο διεθνή διαγωνισμό για το περιβάλλον «Ένα λεπτό για να σώσεις τον κόσμο», που διοργανώθηκε στο Λονδίνο στις αρχές Νοεμβρίου.
World Water War

Πρόκειται για τους φοιτητές του τμήματος Κινηματογράφου, Στέλιο Αλεξανδράκη και Μενέλαο Παμπουκίδη, που συμμετείχαν με την ταινία «3ος Παγκόσμιος Πόλεμος».
Η ταινία επιλέχθηκε ανάμεσα σε 210 άλλες ταινίες...
περισσότερα στο πράσινο χαμομηλάκι

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

** Σταμάτη , Οι πολίτες ενέκριναν το σχέδιό μας με την ψήφο τους. Και εμείς τοκάνουμε πράξη από την πρώτη μέρα της κυβέρνησής μας.Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υλοποιεί τις δεσμεύσεις μας, σε κάθε ένα απότους στόχους που βάλαμε:Πρώτος στόχος μας: Να αλλάξουμε, μέρα με τη μέρα, το κράτοςΔεύτερος στόχος μας: Να νοικοκυρέψουμε και να ανατάξουμε την ελληνική οικονομία Νοικοκύρεμα - Πράσινη Ανάπτυξη - ΑναδιανομήΤρίτος στόχος μας: Να αναβαθμίσουμε το κοινωνικό κράτος, να προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας, να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων Τέταρτος στόχος μας: Δημόσια, Δωρεάν και Υψηλής Ποιότητας Παιδεία Για όλουςΠέμπτος στόχος μας: Εξωτερική πολιτική πρωτοβουλιών, που δίνει ξανά φωνή στον ΈλληναΔίνουμε λύση στα προβλήματα που κληρονομήσαμε από το χθες καιετοιμάζουμε τις τομές που έχει ανάγκη ο τόπος και οι πολίτες.-

** ΜΕΤΑ ΤΗΝ AFRODITY, Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ..... (ΕΓΩ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ)‏
Από:
ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης (avragioz@gmail.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009 1:31:22 μμ
Προς:
aboutmylamia@gmail.com; agriosafari@gmail.com; anemos521@gmail.com; astron@astron.gr; atsarantos@inbox.com; blackmailblog@gmail.com; chaonar@gmail.com; di_kala@yahoo.gr; dimitrios.kalaitzis@cosmosfm.gr; eksoapotadontia@gmail.com; evag84@gmail.com; factor@otenet.gr; grsail@gmail.com; ierotheosl@gmail.com; info@dirfys.gr; info@freeinquiry.gr; info@zougla.gr; kaliteross@gmail.com; kaltsovrako@yahoo.gr; kleftimatia@gmail.com; koukthanos@gmail.com; kpapadopoulos@hora.com.gr; lambiskas@gmail.com; mangelopoulos@hotmail.com; mi8rio@gmail.com; my.amvrakikos@gmail.com; nafplios2009@gmail.com; oikoniki@hotmail.com; oramapolis.gr@gmail.com; pitsirikos@gmail.com; sotiris543@hotmail.com; sotsko@gmail.com; spyros1000spyros@gmail.com; troktikos@gmail.com; vaso@epiruspost.gr; xasodikis@gmail.com; COCKTAIL BLOG (ntora@ontelecoms.gr); NAVARHIDA (navarhida@gmail.com); Olympiada olympia.gr (olympianspirit@gmail.com); stamatios skoulikas (snstam@gmail.com)
ΡΑΓΔΑΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ!!!!! ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ!!!!!
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ, ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ (ΜΑΧΑΙΡΙ). Τα τσιγάρα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι γεμάτα μικρόβια
MASSIMO TARTAGLIA, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ - ΤΟΝ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙ ΤΡΕΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!!
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΗΡΩΑ MASSIMO TARTAGLIA, που έσπασε το σάπιο φασιστικό σύστημα της Ιταλίας, στο διεφθαρμένο πρόσωπο του αρχιμαφιόζου Μπερλουσκόνι.Ήδη το Ιταλικό φασιστικό καθεστώς, με σπασμωδικές κινήσεις, ανακοίνωσε ιατρικό ιστορικό, για να μειώσει τη τεράστια πολιτική σημασία της ηρωικής και γενναίας πράξης του Ταρτάγκλια.Ακόμα και αληθινά να είναι, τα περί ολιγοήμερης νοσηλείας του Ταρτάγκλια, δείχνει το βρόμικο πρόσωπο του Ιταλικού φασισμού της μαφίας του Μπερλουσκόνι. Με ποιο δικαίωμα δημοσιοποιήθηκαν απόρρητα προσωπικά δεδομένα, ανθρώπου υπό κράτηση?????....................... ...................... .......................
ΙΤΑΛΟΣ ΗΡΩΑΣ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΣΙΛΒΙΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ!!!!!
Μια γυναίκα πολεμάει στην πολεμίστρα... Η όμορφη Μαρουλία του κάστρου - Μια λέαινα δε φοβάται τα μαχαίρια... Η όμορφη Μαρουλία του κάστρου
ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ "ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ" ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ....ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!!!! ΣΕ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ???? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ?????
Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ >>> ΔΙΑΔΩΣΤΕ! Ποιοι βρίσκονται πίσω από τη συνομωσία; Ποιοι επιθυμούν αποκλειστικό πρωταγωνιστή στη διεθνή πολιτική τον Ερντογάν;
Ο ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ >>> ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ
ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ - ON THE OTHER SIDE OF THE RIVER - ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΚΩΤΣΙΑ
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ADAM PERLMAN ΤΗΣ .....ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ.!!!! ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΟΝΟΜΑ!!!
ΤΟ "ΣΩΜΑΤΕΙΟ" ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!!!!!
Σκληρές διαπραγματεύσεις έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας, η έμπειρη εκπρόσωπος του Υπουργού και κυρίως του Υφυπουργού Προστασίας.Η υπερδραστήρια Afrodity Al Salech, είναι σε συνεχείς διαβουλεύσεις τις τελευταίες μέρες (κατ' εντολή του πολιτικού -μόνον- προϊσταμένου της), με το Σωματείο Αποταχθέντων πρώην αστυνομικών, οι οποίοι στο παρελθόν, είχαν καταπιαστεί να πωλούν προστασία σε μπαράκια και οίκους ανοχής, παράλληλα με τα κύρια καθήκοντά τους.Μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις και την αναβάθμιση-μετονομασία της κραταιάς υπηρεσίας σε Υπουργείο Προστασίας, οι αποταχθέντες αισθάνονται δικαιωμένοι και ζητούν αποκατάσταση και δικαίωση και καλήν επάνοδον................ ....................... ........................
Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ A.I.P.A.C. >>> Ποιος κυβερνάει αυτόν τον Κόσμο;
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΕ ΑΠ' ΤΟ ΣΗΜΑΔΕΜΑ.......
-- ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣhttp://avragioz.blogspot.com/


Ο Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!! --------------------Θέμα: ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΑΓΩΝ ΣΤΟΝ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ http://www.facebook.com/photo.php?pid=931575&op=1&o=user&view=user&subj=71605671345&aid=-1&oid=71605671345&id=1279860909-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=207779872116&mid=18f573bG56358b7cG139ff86G0 .-

** Rania Pecha has invited you to play Organized Crime. Δημιούργησε μια συμμορία με τους φίλους σου, γίνε αφεντικό σε παράνομες επιχειρήσεις και πάλεψε για να γίνεις ο βασιλιάς της Νέας Υόρκης.Click here to play now:http://www.hi5.com/friend/games/displayGame.do?gameid=500&sourceId=17&smid=T0xEX1NNSUQ9MjAwOTEyMTNfMTYwMDFfd3VLcUl1NXozbjBLUmluVHpKRzktMTk3ODcwNjk5NCZWRVJTSU9OPTEmQ09OVEFJTlNfQUQ9ZmFsc2UmVE9fSUQ9MjMzODY4MzcwJkRBVEVfU0VOVD0yMDA5MTIxMzAyJlNVQlRZUEU9Jk1JRD13dUtxSXU1ejNuMEtSaW5UekpHOS0xOTc4NzA2OTk0JlRZUEU9MTYwMDE. View all hi5 application invites:http://www.hi5.com/friend/mail/displayAppInvites.do?smid=T0xEX1NNSUQ9MjAwOTEyMTNfMTYwMDFfd3VLcUl1NXozbjBLUmluVHpKRzktMTk3ODcwNjk5NCZWRVJTSU9OPTEmQ09OVEFJTlNfQUQ9ZmFsc2UmVE9fSUQ9MjMzODY4MzcwJkRBVEVfU0VOVD0yMDA5MTIxMzAyJlNVQlRZUEU9Jk1JRD13dUtxSXU1ejNuMEtSaW5UekpHOS0xOTc4NzA2OTk0JlRZUEU9MTYwMDE.
Γεια σου Stamatios
Η Eman σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Eman Wazwaz
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Eman που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Haya NajiaΠροσθέστε ως Φίλο

Bicho LolΠροσθέστε ως Φίλο

Mallerie ShirleyΠροσθέστε ως Φίλο

Feda WazwazΠροσθέστε ως Φίλο

FaTi KayalΠροσθέστε ως Φίλο

Wazwaz SharafΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Eman:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Eman ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=594831501&mid=18f6324G3dd6e022Gce5a96G1b

~~
Γεια σου Stamatios
Η Mine σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Mine Ates
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Mine που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Guloglu IzzetΠροσθέστε ως Φίλο

Ali AkçaΠροσθέστε ως Φίλο

Akin ÖzdemirΠροσθέστε ως Φίλο

İsmail TelliΠροσθέστε ως Φίλο

Rahmi Bora DüşünceliΠροσθέστε ως Φίλο

Yener AtesΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Mine:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Mine ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000263157620&mid=18feeb8G3dd6e022Gce9d7cG1b

**
Γεια σου Stamatios
Ο Adnan σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Adnan Sahin
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Adnan που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Türkşad TürkoğluΠροσθέστε ως Φίλο

-Sami Gültekin-Προσθέστε ως Φίλο

Dağlar BizimdirΠροσθέστε ως Φίλο

Orhan KaradumanΠροσθέστε ως Φίλο

Nurdan ÖztürkΠροσθέστε ως Φίλο

-Türk Ocakları Kıbrıs Şubesi-Προσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ του Adnan:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ του Adnan ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=538332191&mid=18feb98G3dd6e022Gce9c21G1b

**
Γεια σου Stamatios
Η Nicole σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Nicole Jhang
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Nicole που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Ling LindaΠροσθέστε ως Φίλο

Lammy WuΠροσθέστε ως Φίλο

Wenwen ChangΠροσθέστε ως Φίλο

Polly YangΠροσθέστε ως Φίλο

Bell MuiΠροσθέστε ως Φίλο

Shinnoie ShinΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Nicole:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Nicole ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1095635578&mid=18fea9aG3dd6e022Gce9bc2G1b

**
Γεια σου Stamatios
Ο Ibrahim σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Ibrahim Ates
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Ibrahim που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Stixourgos Aristea PapandreouΠροσθέστε ως Φίλο

ΒΑΣΩ ΠΑΠΠΑΠροσθέστε ως Φίλο

Errica KomninouΠροσθέστε ως Φίλο

Olympia PavlopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

Marita Ritzi AΠροσθέστε ως Φίλο

Dimitra Liani Papandreou BΠροσθέστε ως Φίλο

Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ του Ibrahim:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ του Ibrahim ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1201937073&mid=18fd631G3dd6e022Gce9394G1b

**
Γεια σου Stamatios
Η Bishrelt σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Bishrelt Jargalsaihan
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Bishrelt που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Enkhmunkh ZurgaanjinΠροσθέστε ως Φίλο

Odon EnkhtaivanΠροσθέστε ως Φίλο

Misheelt GanboldΠροσθέστε ως Φίλο

Simon AlexanderΠροσθέστε ως Φίλο

Shaggy BatsukhΠροσθέστε ως Φίλο

Solongo TumurbaatarΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Bishrelt:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Bishrelt ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1202700624&mid=18fc667G3dd6e022Gce8c70G1b

**
Γεια σου Stamatios
Ο Grigoris σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Grigoris Azorides
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Grigoris που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Lale AktayΠροσθέστε ως Φίλο

Katerina PapageorgiouΠροσθέστε ως Φίλο

Dinçer AlabaşoğluΠροσθέστε ως Φίλο

Gurcan YilmazΠροσθέστε ως Φίλο

Grenadi Design-SchoolΠροσθέστε ως Φίλο

Dimitris AntoniouΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ του Grigoris:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ του Grigoris ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1413580524&mid=18faef4G3dd6e022Gce82d5G1b

** minina wished Feliz Navidad to you ,This email was sent by PhotoBuzz. minina wished Feliz Navidad to youClick here to reach minina :) or Also Try VideoGifts .-
**Ο Brian E. Lafazanos-Realtor σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας "FLOW - For The Love of Water ...‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com )
Εστάλη:
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009 2:32:10 πμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com) Ο Brian σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "FLOW - For The Love of Water - The DVD".
Brian says, "http://www.facebook.com/l/817db;www.flowthefilm.com/trailer
Sheds light on an important issue and basic human need.".
Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=60891137790&mid=18f849cG3dd6e022Gce6c65G6
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook
**"Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη " σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook...‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com )
Εστάλη:
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009 12:05:35 μμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com) Ο Stasou Mygdala έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη .
--------------------
Θέμα: ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ.....
60.000 δημοσιους Υπαλλήλους εχει η Αυστρία ξέρετε πόσους έχει η Ελλάδα.....
http://www.facebook.com/l/817db;news24.gr
http://www.facebook.com/l/817db;miss24.gr (ΜΟΝο για.... ΓΥΝΑΙΚΕΣ)
--------------------
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=205888023395&mid=1900b19G3dd6e022Gceaa65G0 .** http://miss24gr.blogspot.com/, ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ!!** ** http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fnews24.gr%2F&h=817db68ee19ac8f41d081b20feb63803 , http://miss24.gr/ (ΜΟΝο για.... ΓΥΝΑΙΚΕΣ) .-
** Ο Ibrahim Ates σας επισήμανε σε ένα βίντεο...‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com )
Εστάλη:
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009 12:03:13 μμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com )Ο Ibrahim σας επισήμανε σε ένα βίντεο στο Facebook.
Για να δείτε το βίντεο, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?%2Fvideo%2Fvideo.php&v=1295404784173&mid=1900a8bG3dd6e022Gceaa2eG1d
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook** Ο Ibrahim σας επισήμανε σε ένα βίντεο στο Facebook.
Για να δείτε το βίντεο, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?%2Fvideo%2Fvideo.php&v=1295948557767&mid=1900a3eG3dd6e022Gceaa02G1d
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook**
Γεια σου Stamatios
Η Xenia σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Xenia Dou
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Xenia που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Biky ArvanitakiΠροσθέστε ως Φίλο

Ilias C. ThanosΠροσθέστε ως Φίλο

Dwra Giakoustidi PetroxeilouΠροσθέστε ως Φίλο

Ράδιο Αργοσαρωνικός IIIΠροσθέστε ως Φίλο

Konstantinos KasfikisΠροσθέστε ως Φίλο

Xara FragouΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Xenia:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Xenia ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1327955076&mid=1900500G3dd6e022Gcea7a5G1b ** Olga Mitsopoulou commented on Ibrahim Ates's βίντεο:
«!!!!!!!!!!!!!!!!!very,,,,good!thanks!!!»
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?%2Fvideo%2Fvideo.php&comments&v=1295404784173&mid=1901822G3dd6e022Gceb0e5G3b
Ευχαριστώ, Olga η ζωη ειναι ενας καθρεφτης μας κοιταζειι οπως τον κοιταζουμε.αν τον δουμε με χαμογελο,θα μας χαμογελασει και εκεινος!!!!!!!!!!
Η Ομάδα του Facebook**
Γεια σου Stamatios
Η Danai σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Danai Polka
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Danai που ίσως γνωρίζετε και εσείς: Ομορφη παντοτινή αγάπη ,θα θέλα να υπάρχεις για πάντα μες την καρδιά μου. Μου δίνεις χαρά Βλέπω τον κόσμο όμορφο μες την ερημιά. Βλέπω τον.......

Giorgos KofidisΠροσθέστε ως Φίλο

Thalia Kounouni PolyviouΠροσθέστε ως Φίλο

Γιώργος ΠοταμίτηςΠροσθέστε ως Φίλο

Anastasia Kalliontzi ΑΠροσθέστε ως Φίλο

Christos A PassiasΠροσθέστε ως Φίλο

Ελένη ΓκίκαΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Danai:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Danai ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1798777444&mid=1901456G3dd6e022GceaedbG1b
**
Γεια σου Stamatios
Η Alexandra σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Alexandra Ferentidou
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Alexandra που ίσως γνωρίζετε και εσείς: Οταν πεφτουν τ' αστερια ειναι τοσο ομορφα οπως τα μάτια σου .-

Giannis PapagiannisΠροσθέστε ως Φίλο

Kostas KarousakisΠροσθέστε ως Φίλο

Giorgos KofidisΠροσθέστε ως Φίλο

Despoina Kretsi AΠροσθέστε ως Φίλο

Alex PapasΠροσθέστε ως Φίλο

Olympia MakrakiΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Alexandra:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Alexandra ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1155921245&mid=18f7be1G3dd6e022Gce6849G1b **Ο/Η Anastasia Pavlidou σχολίασε τη δημοσίευση σου:
«ευχαριστώ πολύ...!»
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=102984966388385&id=100000306461120&mid=1901f33G3dd6e022Gceb47bG36
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook**Kyriakos Iliadis commented on Ibrahim Ates's βίντεο:
«Είναι ανυπόφορα τα γκρίκλις και το τραγούδι μαζί!»
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?%2Fvideo%2Fvideo.php&comments&v=1320026879710&mid=18f7514G3dd6e022Gce6503G3b
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook**Ο/Η Eman Wazwaz σχολίασε την φωτογραφία σας.
«Σε ευχαριστώ θείος :)
(Ευτυχισμένο το Νέο Έτος ).»
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30538629&id=1037492258&mid=18f6858G3dd6e022Gce5dcaG9
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook

** (13).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/0/C1Nu7S7i4sA ,
14 . http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/1/vOAN_bkdXjY ,
15.- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/2/IBK4lXE4l6E ,
16…. http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/3/N4h_I6dg9bo ,
( 17).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/4/YLTRVsnE5KQ ,
(18).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/5/itTD5iAgenA ,
(19).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/6/bn53R6IqE-Y ,
(20).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/7/Md5k2fp0k1g ,
(21).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/8/nO88zfE9eg0 ,
(22).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/9/0UMJa4y2sMo ,
(23).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/10/sw0C6Zno-HI ,
(24).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/11/gJuCzNg0Keo ,
(25).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/12/s9CN7IL7ihk ,
(26).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/13/NyLoFI4Dn-I ,
(27).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/14/LTE7EQi4pEw ,
(28).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/15/SpHQWN63YRc ,
(29).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/16/_4g0tWtI0Z4 ,
(30).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/0/C1Nu7S7i4sA ,

(31).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/1/vOAN_bkdXjY ,

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2009/12/h1n1.html , Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009 Γρίπη '"Α¨" ιός H1N1
Η ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ¨"Α¨ <<>> ή ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ !: ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ; ? ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ;? http://www.sync.gr/stamos1 .-

http://snsstamoskal.blogspot.com/2009/12/blog-post_12.html , Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009 Μεσσηνιακά Νέα και άλλα * ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ! :ΛΙΓΟ-ΛΟΓΑ ΠΑΝΤΑ

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/12/video.html , Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009 Τα δικά μας Βίντεο Video*
TA VIDEO from elias Lafazanos from Canada Ontario

**ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ : http://news24gr.blogspot.com/ ,Σ'αυτό το βίντεο:Abdulqudoos Durrani, Adnan Sahin, Alexandra Ferentidou (βίντεο), Anisa Dilangalen Mustapaha, Bishrelt Jargalsaihan, Dalel Affes, Danai Polka, Eman Wazwaz, Eyüp Öztürk, Georgia Arampatzu, Gizemli Gül, Grigoris Azorides, Gürsel Koç, Kamila Kamilla, Katerina Tampaki (βίντεο), Lyubka Georgieva, Meliha Genç, Mine Ates, Mustafa Öztemir, Olga Mitsopoulou (βίντεο), Orhan Karaduman, Ramile Zeynalova, Stixourgos Aristea Papandreou (βίντεο), Tahir Kayisi, Uğur Ramis Aksoy, Waya Habib, Weronika Gyganova, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ (βίντεο) .-

** ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ : Να προσφέρεις στους άλλους χωρίς να περιμένεις ανταπόδοση Όλοι πρέπει να φυτεύουμε δέντρα έστω κι αν ποτέ δε θα χαρούμε τον ισκιο τους.

** http://picasaweb.google.com/home?source=bloggerpromo&pli=1&gsessionid=XyGdM6oG0V-44SGkIX_HRg , Φωτογραφίες Σταμάτη ..
http://greenvoice13.blogspot.com/ Πράσινη Φωνή Θύρας 13 .-
http://www.oraelladas.gr/ ,

** ** Ο/Η Anastasia Pavlidou σχολίασε την φωτογραφία σας.
«σε ευχαριστώ πολύ Σταμάτη, να είσαι πάντα καλά....!!»
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο
:
http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30539453&id=1037492258&mid=19022f9G3dd6e022Gceb644G9
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook

**Δεν είναι ο δρόμος που σε πληγώνει επειδή σου φαίνεται μακρύς και δύσκολος.Είναι το χαλικάκι στο παπούτσι σου.Κάθησε στην πρώτη πέτρα που θα βρεις και ΒΓΑΛΤΟ

** http://www.youtube.com/watch?v=OtZDOse-2o0 , Milano Berlusconi ferito al volto da un pugno.**Ο/Η Grigoris Azorides σχολίασε τον σύνδεσμό σας σύνδεσμό.
«Γιατί φοβάστε το θάνατο..!!!!»
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=200768647414&id=1413580524&mid=1902281G3dd6e022Gceb614Ge
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook**
α σου Stamatios
Η Olga σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Olga Mitsopoulou
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Olga που ίσως γνωρίζετε και εσείς: Η αγάπη είναι κάτι σαν την αγορά. Όσο την κυνηγάς ακριβαίνει κι όσο αδιαφορείς σου παραδίδεται μισοτιμής.!!!!!!!!!!

Kostas KarousakisΠροσθέστε ως Φίλο

Olga MelaΠροσθέστε ως Φίλο

Costas Aggelou Nodark- TheatricalsΠροσθέστε ως Φίλο

Ράδιο Αργοσαρωνικός IIΠροσθέστε ως Φίλο

Takis TsantilasΠροσθέστε ως Φίλο

Ράδιο Αργοσαρωνικός IIIΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Olga:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Olga ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1347381844&mid=19021c6G3dd6e022Gceb5bdG1b

** **Κατηγορία::Ψυχαγωγία & Τέχνες - Βιβλία & Λογοτεχνία
Γραφείο:ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
Τοποθεσία:Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ Kárpathos, Greece
Περιγραφή:ποιηση.......απσταγμα ψυχης, εισβολη στα αδυτα της σκεψεις.η ποιηση ειναι ο κθρεπτης της ζωης.μεσα απο τη ποιηση εξωτερικευει κανεις της κρυφες σελιδες της ζωης.η ποιηση ειναι ενα περπατημα στο απεραντο τοπιο της ζωης.ξεναγω τον εαυτο μου σε μερη της δικης μου φαντασιας.σχεδιαζω στη φαντσια μου απειρα τοπια, τοπους μαγευτικους.κανω ταξιδι με πυξιδα το δικο μου εσωτερικο κοσμο.μπορω να φανταστω,μπορω να φτιαξω εικονες που μονο η δικη μου φαντασια βλεπει.γραφω στο χαρτι το αψυχο,κανω ονειρα,ζω οπως θελει να ζω η φαντασια μου,στην ερημια της δικης μου ψυχης.φανταζομαι μια ξαστερια χωρις κανενα αστρο.φανταζομαι ενα πελαγος χωρις σταλια νερο.φανταζομαι ενα βουνο χωρις ανηφορια.γραφω ποιηση ζω σε ενα κοσμο αλλο.ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΩΝΙΚΟΣ ΠΟΙΗΣΗ (διαβάστε λιγότερα)
ποιηση.......απσταγμα ψυχης, εισβολη στα αδυτα της σκεψεις.η ποιηση ειναι ο κθρεπτης της ζωης.μεσα απο τη ποιηση εξωτερικευει κανεις της κρυφες σελιδες της ζωης.η ποιηση ειναι ενα περπατημα στο απεραντο τοπιο της ζωης.ξεναγω τον εαυτο μου σε μερη της δικης μου φαντασιας.σχεδιαζω στη φαντσια μου απειρα τοπια, τοπους μαγευτικους.κανω ταξιδι με πυξιδα το δικο μου εσωτερικο κοσμο.μπορω να φανταστω,μπορω να φτιαξω εικονες που μονο... (διαβάστε περισσότερα) .-

Ξενη δημοσίευση !! Δεν έπεται ότι την επικροτώ !:

** ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 1.000.000 ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ολυμπιακο, ANTI-KOUGIA GROUP, Μαθετε ΕΔΩ με ποιο ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ/Find out your Birthdate SONG!!!!, Χημικός-Chemist.gr: Η δικτυακή πύλη των Χημικών, ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝ 22ΧΡΟΝΟ ΙΤΑΛΟ/ADOPT A 22-YEAR OLD ITALIAN GUY ΤΟΟ, http://www.facebook.com/group.php?gid=198760867119, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΡΟΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΖΗΤΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΝΕ ΣΟΥΠΕΣ, ABAKUS {official} , KI EGO EXO STEILEI MHNYMA METHISMENOS\H & TO XO METANIOSEI PIKRA.OPOS OLOI!, 1,000,000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, Σ.Φ.Αναγέννησης Επανωμής, Oles Oi Palaviares Mazemenes Se Ena Group....!!!!!, ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕΤΡΑΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ..., ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ OΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΟΥΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ-ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ, ADORE CAFE BAR, K.Ray, Μητέρα Φάλαινα Τυφλή Official Fan Group, oloi osoi exoun perasei apo to gymnasio paleokomis!, science place, tha gurisei o troxos!! ;), part time drunks, Exw ki egw sto dwmatio mou ena lofo me rouxa sthn karekla mou !, ΠΕΙΝΑΩ!, league of extraordinary drivers, Cooradio, Στηρίζουμε τους δότες μυελού των οστών....(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ), NUNATAK, !!! I love Street Bikes !!!, Τα καλυτερα GOAL στα φιλικα μπαινουν...!!! ;-), Z-M-A-Κ (ΖΩΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ-ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ).-
** Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΕΝ.Δ.Ο.Ν. Ενεργή Δημοκρατική Ομάδα Νέων, ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!, ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Προστασία Προφίλ 2010®-Προστάτευσε το προφίλ σου από επιθέσεις χάκερ κ ιούς, Αναζητείται η ΓΚΑΛΙΝΑ (ΚΕΛΛΥ) ΜΑΡΤΙΔΟΥ, AZZURRO CAFE BAR, ΦΙΛΟΙ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!ΧΙΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ!, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΕΟΙ ΦΙΛΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, N.E.O.I. .-

** ** Santa Claus Is Coming To Town , http://www.youtube.com/ ,

Free Ανέκδοτα, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ:Μ Α Ρ Γ Α Ρ Ι Τ Ι Ο Ν...το Μαργαριτάρι της ΘΡΑΚΗΣ !!, DREAM HOUSE - Σπίτι Ονείρου!!, Gia ton filo mas Mikepelos Vm Apto pou efyge ap t fb!Tn 8eloume pisw KSANA!, ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ ANKARA İL BAŞKANLIĞI, ΣΥΓΓΝΩΜΗ: ΕΙΡΗΝΕΥΕΙ ΤΗ ΓΗ & ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ!!!, Γράμματα στον Άγιο Βασίλη!, global-analysis, cafe ΜΑΧΙΜ patra 2, bikers, Rusya - Türkiye Dostluk Grubu / Группа Содружества Россия - Турция, OXI STΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!!!!!!!!!, MARATHI THE PARADISE ISLAND...RESTAURANT & ROOMS TO LET "O STAVRAGOS", Ελαστικά - Ζάντες ΑΦΟΙ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΙ, Βλέπω Δωρεάν Ταινίες και 120 δορυφορικά κανάλια στον υπολογιστή μου.!!..., ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ MY LOVE FOR EVER Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ!!!!, ΠΕΡΑΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!!!!! MY LOVE FOR EVER, Δ. Πύργου /ΗΟΤΕL VILLA GEORGINA, VARETHIKA TIS XONTRES P ADUNATIZOUN STA TELEMARKETING "DIA MAGEIAS", ΑrGOODaki ♥ , ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ, eimai k go AERGOS foititis...MAMA-MPAMPA STEILTE LEFTA!!!!!, OFFICIAL CLUB OF APOSTOLOS MELIS, despoina vandi for ever, XXX, ti kai an m espases kommatia ...pali tha enwthw!!!, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ - GIWRGOS HALKIADAKIS FAN CLUB, giati panta na pigainw gia kourema psalidas kai n gurnaw me malli kare?

BLOC22 club, ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ:2109332666 ΕΙΣΟΔΟΣ:12-15 ΕΥΡΩ (LIVE) - (ΜΕ ΠΟΤΟ) ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ:100-120 ΕΥΡΩ ΤΙΜΗ ΠΟΤΟΥ:9 ΕΥΡΩ guest-list: bloc22guestlist@gmail.com .- Κατηγορία:: Ψυχαγωγία & Τέχνες - Fan Clubs Περιγραφή:http://bloc22club.blogspot.com/ Προσβασιμότητα:Ανοιχτή ομάδα: Το περιεχόμενο μπορούν να το δουν όλοι.
ΜουσικΗ & ΜουσικΟΙ, Κατηγορία:
Μουσική - Ανεξάρτητη
Περιγραφή:Αυτο το γκρουπ αφορά όσους έχουν έμεσα ή άμεσα σχέση με τη μουσική, είτε σαν ακροατές είτε σαν ταξιδευτές-παίχτες της. Η μουσική δεν έχει όρια και κάθε τι που περιέχει 2 νότες και παραπάνω είναι ΜΟΥΣΙΚΗ γιαυτό όσο διαφορετική και αν φαίνεται η μουσική είναι τόσο ίδια από Λαϊκά ΕΩΣ τη Heavy Metal και από τους Disc Jokey μεχρι εκεινους που πατάνε μόνο το "Play" την ακουνε και "ταξιδευουν" όπως αυτοι θέλουν μαζί της!Ωστοσο διδεται η ευκαιρια να κανεται και Καλλιτεχνικες αγγελιες! This group concerns those who love music and are related to music as listeners or as musicians. Music has no limits, music has no nationality it touches our heart and soul...Two notes and more is considered music... From Folk to Rap, from Pop to Heavy Metal Music is the key to everyone's door. It opens your mind, brings you happiness, and sorrow sometimes. It reminds you of the past, it guids you today, and makes think about your future. Please tell us your opinion about music and upload your favorite song.Have fun! :) (διαβάστε λιγότερα)
Αυτο το γκρουπ αφορά όσους έχουν έμεσα ή άμεσα σχέση με τη μουσική, είτε σαν ακροατές είτε σαν ταξιδευτές-παίχτες της. Η μουσική δεν έχει όρια και κάθε τι που περιέχει 2 νότες και παραπάνω είναι ΜΟΥΣΙΚΗ γιαυτό όσο διαφορετική και αν φαίνεται η μουσική είναι τόσο ίδια από Λαϊκά ΕΩΣ τη Heavy Metal και από τους Disc Jokey μεχρι εκεινους που πατάνε μόνο το "Play" την ακουνε και "ταξιδευουν" όπως αυτοι θέλουν μαζί της!Ωστοσο διδεται η ευκαιρια να κανεται και Καλλιτεχνικες αγγελιες! This group... (διαβάστε περισσότερα)
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ....(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ), Περιγραφή:
Τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν σε όλο τον κόσμο σοβαρότατα πρόβλημα δημόσιας υγείας. Στην Ελλάδα οι θάνατοι από τροχαία ατυχήματα είναι σχεδόν δυό φορές πιο συχνοί απ 'ότι παγκοσμίως. Έχουμε 2.000 θανάτους, 4.000 βαριά και 30.000 ελαφρά τραυματισμένους κατά μέσο όρο το χρόνο. Από τους νεκρούς και τους τραυματίες το 1/3 είναι παιδιά. Το τραγικό αυτό γεγονός γίνεται ακόμα χειρότερο αν υπολογίσει κανένας ότι πέρα από τους θανάτους πολλοί από τους τραυματίες μένουν ανάπηροι, και μάλιστα σε μικρή ηλικία. (διαβάστε λιγότερα)
Τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν σε όλο τον κόσμο σοβαρότατα πρόβλημα δημόσιας υγείας. Στην Ελλάδα οι θάνατοι από τροχαία ατυχήματα είναι σχεδόν δυό φορές πιο συχνοί απ 'ότι παγκοσμίως. Έχουμε 2.000 θανάτους, 4.000 βαριά και 30.000 ελαφρά τραυματισμένους κατά μέσο όρο το χρόνο. Από τους νεκρούς και τους τραυματίες το 1/3 είναι παιδιά. Το τραγικό αυτό γεγονός γίνεται ακόμα χειρότερο αν υπολογίσει κανένας ότι πέρα από τους θανάτους πολλοί από τους τραυματίες μένουν ανάπηροι, και μάλιστα σε... (διαβάστε περισσότερα)
Μάθε πως μπορείς να μπεις στο internet από τον γείτονα που έχει κωδικό , Κατηγορία:Για Πλάκα - Fan Clubs
Περιγραφή:FAN CLUB ((PAVLOS TSAKIRIDIS))Προσβασιμότητα:Ανοιχτή ομάδα: Το περιεχόμενο μπορούν να το δουν όλοι.
Livadas Theatrical Enterprises , Κατηγορία::Ψυχαγωγία & Τέχνες - Θέατρο Περιγραφή:Οι Θεατρικές Επιχειρήσεις ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΙΒΑΔΑ ιδρύθηκαν το 1958 και περιλαμβάνουν τα θέατρα: ΑΜΙΡΑΛ, ΒΕΜΠO, ΠΑΡΚ και ΣΜΑΡΟΥΛΑ Προσβασιμότητα:Ανοιχτή ομάδα: Το περιεχόμενο μπορούν να το δουν όλοι.
, Mou kane kai mena o Riggas Mathima... (efaga kai egw sfaliara....!!!), Κατηγορία::Ομάδες Φοιτητών/Μαθητών - Γενικά Περιγραφή:Anatreptikos Kathigitis... Idiorithymes paidagwgikes methodoi.... Fapa kai Travigma Malliwn....:) Kanei tin Pliroforiki... Tehni... kai alla mathimata.... akous... Kesidi....???THE MEDIORE TEACHER.....TELLS,THE GOOD TEACHER...EXPLAINS, THE SUPERIOR TEACHER...DEMONSTRATES AND THE GREAT TEACHER ....... INSPIRES .-
ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ !!(100%),Κατηγορία:
Κοινού Ενδιαφέροντος - Δραστηριότητες Περιγραφή:Το μόνο Group που μπορείς να δεις:> Φωτογραφίες από κλειστά profiles> Profiles από άτομα που δεν είναι φίλοι σου> Ποιός σε έχει διαγράψει από φίλοΜπείτε απλά σε αυτή τη σελίδα:http://www.facebook.com/pages/-100/218854965257?ref=share
KOPELARES!!!, Κατηγορία:Κοινού Ενδιαφέροντος - Φίλοι

**
Γεια σου Stamatios
Ο Xapalampos σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Noyshs Xapalampos
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Xapalampos που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Stixourgos Aristea PapandreouΠροσθέστε ως Φίλο

Olga MelaΠροσθέστε ως Φίλο

Dwra Giakoustidi PetroxeilouΠροσθέστε ως Φίλο

Marita Ritzi AΠροσθέστε ως Φίλο

Semina Digeni ΑΠροσθέστε ως Φίλο

Georgina LazariΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ του Xapalampos:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ του Xapalampos ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1649554899&mid=1903407G3dd6e022Gcec064G1b **
Γεια σου Stamatios
Η Kamila σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Kamila Kamilla
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Kamila που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Vafa HuseynliΠροσθέστε ως Φίλο

Ibrahim AslanyürekΠροσθέστε ως Φίλο

Hadise AçıkgözΠροσθέστε ως Φίλο

Rachael AllenΠροσθέστε ως Φίλο

Conrad BarrΠροσθέστε ως Φίλο

Ayman Shaker Hseen EseedΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Kamila:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Kamila ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1661661481&mid=19033efG3dd6e022Gcec055G1b **Ο/Η Antonios Kalatzakis σχολίασε τη δημοσίευση σου:
«Ευχαριστώ φίλε!»
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=203372514165&id=535704165&mid=1902f6dG3dd6e022GcebdefG36
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook**

**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου