ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα 30/05/2010 κα άλλα *

Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα 30/05/2010 άλλα και αυτοί που μας γράφουν :





~




~** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ :

To hamomilaki - Save Our Children

Τραγωδία: Μωρό έπεσε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε
Συνελήφθη 50χρονος πατέρας – κτήνος που βίαζε τις ανήλικες κόρες του…

Βυζαντινές μαγειρείες (συνταγές) - Byzantine Recipes

Τραγωδία: Μωρό έπεσε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε
Posted: 29 May 2010 10:09 AM PDT

Αβάπτιστο αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του και έπεσε από μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου.Η τραγωδία συνέβη στο Ναύπλιο το απόγευμα της Παρασκευής. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το μωρό ξέφυγε από την προσοχή του πατέρα του και πλησίασε προς το μπαλκόνι του σπιτιού. Από εκεί έπεσε, γύρω στις τέσσερις το απόγευμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Το παιδάκι μεταφέρθηκ εσπευσμένα στο νοσοκομείο Άργους όπου στις έξι υπέκυψε στα τράυματά του. Τραγική φιγούρα ο πατέρας, για τον οποίο ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να μη συλληφθεί.http://www.newsit.grΣυντάκτης: Ανατολική Αττική Αναρτήθηκε στις: Σάββατο, 29 Μαΐου 2010 10:44 π.μ.
http://www.hamomilaki.gr/

~**$

Συνελήφθη 50χρονος πατέρας – κτήνος που βίαζε τις ανήλικες κόρες του…




Posted: 29 May 2010 08:49 AM PDT
Σάββατο 29 Μαΐου 2010 .
50χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς στη Νίκαια, καθώς κατηγορείται ότι βίαζε επί οκτώ χρόνια τις δύο ανήλικες κόρες του, σήμερα ηλικίας 15 και 16 ετών.
Μάλιστα ο 50χρονος, αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, υποχρέωνε το ανήλικο αγοράκι του, ηλικίας 10 ετών σήμερα να παρακολουθεί τους βιασμούς. Ένα από τα άτυχα κορίτσια είχε γεννήσει πέρισυ ένα μωρό, αποτέλεσμα των επανειλημμένων βιασμών από τον πατέρα της.newsblog
http://www.hamomilaki.gr/

~**$

Βυζαντινές μαγειρείες (συνταγές) - Byzantine Recipes




Posted: 29 May 2010 08:11 AM PDT
Στα Βυζαντινά χρόνια...
Oι γραπτές πηγές δίνουν πολλές πληροφορίες για τη διατροφή των Βυζαντινών. Βασική επιδίωξη ήταν η αυτάρκεια του νοικοκυριού και γι' αυτό κάθε οικογένεια καλλιεργούσε τα βασικά λαχανικά και εξέθρεφε κάποια ζώα (κυρίως πουλερικά). Βέβαια αυτό ήταν δύσκολο να ισχύει στις μεγάλες πόλεις και ιδιαίτερα στην Κωνσταντινούπολη, που την περίοδο της ακμής της έφτανε τους 500.000 κατοίκους. Για αυτές τις περιπτώσεις επενέβαινε η κρατική μέριμνα, κυρίως μέσω του έπαρχου της πόλης. Τα κύρια γεύματα των Βυζαντινών ήταν το πρόγ(ε)υμα ή πρόφαγον, το άριστον ή μεσημβρινόν (γεύμα), καθώς και ο δείπνος. Έτρωγαν χρησιμοποιώντας κυρίως τα χέρια, αφού το πιρούνι ήταν άγνωστο μέχρι το 10ο αιώνα και η χρήση του σπάνια στους επόμενους αιώνες. Χρησιμοποιούσαν επίσης κοχλιάρια ή κουτάλια και μαχαίρια. Πριν και μετά το φαγητό έπλεναν τα χέρια τους, χρησιμοποιώντας το χέρνιβ(ι)ον (πήλινο ή μεταλλικό αγγείο).
38gym-athin
yzantine Foods
Unlike the Romans or earlier Greeks, Byzantine cookbooks seem to be rare indeed. In fact, only very tempting references to Byzantine cooking are found tucked into diplomatic reports and biographies of the Imperial family. We know that the Empress Lupicina of the Danube Valley was a cook, and that Theodora, wife of Justinian, imported cooks from Persia, India, Syria and the Greek mainland to serve at her court.





more...

Κολοκύθα λαδερή σε ύφος …..βυζαντινό
Βυζαντινό ή Δούλκιο
Σφουγγάτο: Τρίβετε ένα κρεμμύδι, το τσιγαρίζετε, προσθέτετε μυρωδικά και τέλος τα αυγά.
Λοκάνικα: Γεμίζετε νεύρα και έντερα με κρέας αρβελισμένον (κιμά) ή αίμα. Σερβίρετε με σάλτσα από κόκκους σινάπεως (μουστάρδα) και πιπέρι. Προαιρετικά συνοδεύετε με ψητά αγριοκρέμμυδα και σπαράγγια με ελαιόγαρο ή οξύγαρο.
Μονόκυθρον: Μαγειρεύετε διάφορα παστά ψάρια, όπως τσίρους, ή και φρέσκα, μαζί με κομμάτια τυριών, αυγά και λάχανο σε αρκετό λάδι με πιπέρι και σκόρδα.
Χοιρινομαγειρεία εμβαπτισμένη σε οξύ μελί: Ετοιμάζετε μαρινάτα από ξύδι και μέλι, όπου αφήνετε το χοιρινό για μερικές ώρες. Κατόπιν ψήνετε το κρέας σε πήλινο στο φούρνο μαζί με κολοκύθι ή λάχανο φρέσκο ή αλμαία κράμβη (λάχανο τουρσί).
Λαπάρα μονθυλευτή: Γεμίζετε μια χοιρινή κοιλιά με ποικίλα εδέσματα και αρτύματα, όπως λεπτά τεμάχια κρέατος αρτυμένα με πιπέρι για επίσημα γεύματα ή αίμα ή σταφίδες.
Συκώτι: Αλείφετε ένα χοιρινό συκώτι με λάδι ή λίπος και το σιγοψήνετε στη σχάρα πασπαλίζοντας κατά διαστήματα με αλάτι και κορίανδρο.
Γάρος: Δημοφιλής σάλτσα που συνοδεύει όλα τα βυζαντινά εδέσματα. Αναμείξτε εντόσθια, βράγχια και αίμα ψαριών με αλατοπίπερο και αφήστε τα να σιγοβράσουν για πολλές ώρες ή να "ζυμωθούν" στον ήλιο για μήνες. Σερβίρεται αναμεμειγμένο με λάδι, ξύδι, κρασί ή νερό.
Όρνις μονθυλευτή: Διαλέγετε ένα τρυφερό κοτόπουλο. Το αφήνετε σε μαρινάτα από κρασί ή ξύδι με καρυκεύματα για λίγες ώρες και μετά το παραγεμίζετε με καρυκεύματα, ψίχα ψωμιού και αμύγδαλα. Το αφήνετε να σιγοβράσει σε κρασί.
Ιχθείς εν αρτιδίοις ενωπτημένοι: Τοποθετήστε μικρά ψαράκια μεταξύ δύο φύλλων ζύμης σε ταψί και ψήστε την πίτα.Πλοκούς γαλακτώδης ή φλεψία: Φτιάχνετε πολτό από τραχανά με νερό. Προσθέτετε κρόκους αυγού, βούτυρο και τρίμματα τυριού. Τυλίγετε το μείγμα σε φύλλα ζύμης και ψήνετε στο φούρνο.
Διπλοτήγανον: Αλευρώνετε μικρά ψάρια και τα τηγανίζετε ώστε να γίνουν μία μάζα. Έπειτα γυρίστε το για να τηγανιστεί και η πάνω πλευρά. Σερβίρετε προαιρετικά με μυττωτόν (σκορδαλιά με πολτό ελιάς).
Φάβατα: Αλέθετε ξερά κουκιά, προσθέτετε νερό και ανακατεύετε μέχρι να γίνει χυλός, βράζετε και προσθέτετε λάδι. Προαιρετικά αρωματίζετε με μυρωδικά ή σερβίρετε με ολόσκορδον (τηγανιτά σκόρδα).
Το δώρο στο Λιουτπράνδο της Κρεμόνας: Ψήστε ένα κατσίκι παραγεμισμένο με σκόρδο, κρεμμύδι και πράσο και σερβίρετε περιχυμένο με γάρο.
Ψάρια σε "λευκό ζωμό": Βράζετε μεγάλα ψάρια, όπως συναγρίδα, σε ζωμό από νερό με αλάτι, λάδι, άνηθο και πράσο.
Παστομαγειρεία: Βράζετε κομμάτια από παστό κρέας και ξερό ψωμί σε χύτρα με λάδι και κρεμμύδι.
Αμανίται: Τηγανίζετε ή αχνίζετε μανιτάρια και τα σερβίρετε ζεστά, συνοδευμένα με αχλάδια ή πράσα και ραπανίδες.
Σουγλιταρέα: Τυλίγετε μαστούς χοίρων με έντερα και τα ψήνετε στη σούβλα.
Κρασάτον λαγομαγείρεμα: Σιγοβράζετε ένα λαγό σε γλυκό κόκκινο κρασί με πιπέρι, γαρύφαλλο και νάρδο (βαλεριάνα). Προαιρετικά προσθέτετε λίγο χοιρινό κρέας ή λίπος.
Κροκάτη μαγειρεία: Βράζετε ψάρια καλής ποιότητας σε ζωμό όπου θα έχετε προσθέσει γαρύφαλλο, κρόκο (ζαφορά), κανέλλα, άκαπνο μέλι και νάρδο.
Σευκλογούλια: Σερβίρετε βραστά παντζάρια με τυρί από γάλα βουβάλου (όπως η σύγχρονη μοτσαρέλα).
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
Κίτρο ψημένο με μέλιΞερά σύκα με καρύδιαΣυκομαγίς, πολτός σύκουΚυδωνάτον, το κυδωνόπαστοΟινούττα, είδος μουστοκούλουρουΣησαμούς ή σησαμάτον, το παστέλιΚαρυδάτον, παρασκευασμένο με μέλιΠάστελλος από ζωμό σύκων ή πετιμέζι και αλεύρι ή σιμιγδάλιΠλακόπιττα μεσαιωνική ή μαρζαπάς, η αμυγδαλόπαστα (μαρζιπάν)Κρίκελος, παξιμάδι από λευκό αλεύρι, που σερβίρεται ως επιδόρπιοΦρεσκοψημένο ψωμί βουτηγμένο σε ζεστό μέλι, ένα αυτοσχέδιο ταπεινό γλύκισμαΛαλάγγια ή εγκρίδες, κομμάτια ζύμης που φουσκώνουν καθώς τηγανίζονται στο λάδιΚοπτόν ή κοπτοπλακούς από ζύμη και κοπανιστά καρύδια, μέλι, αμύγδαλα και πιπέριΡύζι παρασκευασμένο με γάλα, που σερβίρεται πασπαλισμένο με ζάχαρη ή ρύζι με μέλι
Ποτά οινοπνευματώδη
ΚρασίΚονδίτον, οίνος πιπεράτος με μέλιΟίνος κιναμμώμου, με κανέλαΟίνος ροδίτης, παρασκευασμένος με φύλλα τριαντάφυλλου και μέλιΖουλάπιν, ζεστό κρασί με ζωμό από σταφίδες και τζίτζιφα βρασμένα ή σέλινο και ρίζεςΦούσκα, νερωμένο κρασί ή ξύδι, όπως αυτό που σερβίρεται στα καπηλείαΣίκερα, τα ηδύποτα: μηλίτης, φοινικίτης, σταφιδίτης, κυδωνίτηςΟινόμελι, μελίκρατονΜπύρα
Αναψυκτικά και αφεψήματαΕύκρατον, ζεστός ζωμός από πιπέρι, κύμινο και γλυκάνισο ή ευκρατόμελι, με μέλιΘασόρροφον, εκχύλισμα θασίων αμυγδάλων διαλυμένο σε νερό, σουμάδαΑπόμελι, το νερό με το οποίο ξέπλεναν τις κυρήθρεςΜαραθίτης, ανηθίτης, ανισάτονΜελίγαλα, ροδόμελι, υδρόμελιΟξύγαλον για τη χώνεψηΣακχαρόθερμον
Τα στοιχεία που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα είναι από ενημερωτικά φυλλάδια που διανέμονταν στο Λευκό Πύργο την άνοιξη του 2002. Την περίοδο εκείνη στο Λευκό Πύργο λειτουργούσε έκθεση βυζαντινών ευρημάτων με θέμα "Η καθημερινή ζωή στο Βυζάντιο". Περισσότερες πληροφορίες για το Βυζάντιο μπορείτε να βρείτε στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
http://www.hamomilaki.gr/


~**



~** Εν αναμονή της απολογίας Μαντέλη στον ανακριτή

Με την κατηγορία για το κακούργημα της κατοχής και της διακίνησης «μαύρου χρήματος» ο Τάσος Μαντέλης πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή τις προσεχείς ημέρες για να απολογηθεί, ενώ οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» του εξετάζονται λεπτομερώς.


Τις προσεχείς ημέρες θα απολογηθεί ενώπιον των ανακριτών ο Τάσος Μαντέλης, που βαρύνεται με το κακούργημα της κατοχής και της διακίνησης «μαύρου χρήματος».

Την ίδια ώρα, οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» του πρώην υπουργού εξετάζονται λεπτομερώς από τον αρμόδιο εισαγγελέα για την τυχόν διάπραξη αδικήματος, καθώς η επιτροπή της Βουλής διαπίστωσε πως δεν έχει δηλωθεί το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ από τη Siemens.

Και οι φορολογικές δηλώσεις του Τάσου Μαντέλη περνούν από κόσκινο, ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν φορολογικές παραβάσεις, που σε περιπτώσεις απόκρυψης εισοδημάτων προβλέπουν τσουχτερά πρόστιμα έως 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά την αποκάλυψη του ΑΝΤ1 ότι ο γιος του πρώην υπουργού εργάζεται στη Siemens από το 2004, δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» φέρνει στο φως σημείωμα του Τάσου Μαντέλη προς τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, που συνόδευε το βιογραφικό του γιου του, αλλά και εσωτερική αλληλογραφία της εταιρείας για ταξίδια στη Γενεύη και στην Κουάλα Λουμπούρ για λογαριασμό του πολιτικού.




~** «Θα τελειώσουμε με τη διαφθορά»Την επιθυμία της κυβέρνησης να προχωρήσει σε πολύ μεγάλες αλλαγές υπογράμμισε ο πρωθυπουργός από την Κομοτηνή, ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να βγει η χώρα από τη σήψη και να τελειώνει με τη διαφθορά «όπου κι αν βρίσκεται».
Ως κυβέρνηση, δεν θέλουμε απλά να διευθετήσουμε «μικροζητήματα» αλλά να προχωρήσουμε σε πολύ μεγάλες αλλαγές, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου σε ομιλία του στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΟΚΕ) Ροδόπης, στην Κομοτηνή την οποία επισκέπτεται από το πρωί επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι η οικονομία είναι το σύμπτωμα του προβλήματος ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι η λειτουργία του κράτους και του πολιτικού συστήματος το οποίο «θεραπεύουμε» με πολύ σημαντικές αλλαγές.

«Πήραμε έκτακτα μέτρα για να σώσουμε την Ελλάδα, προχωράμε σε ανατροπές οι οποίες έχουν μπει και στο μνημόνιο που έχουμε υπογράψει είπε ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω πρακτικές και αντιλήψεις του παρελθόντος», επεσήμανε.

Ο κ. Παπανδρέου πρόσθεσε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε ανταποκριθεί «στο κάλεσμά μας» για να χτυπηθεί η διαφθορά, «επέλεξε την σιωπή και την συγκάλυψη με αποτέλεσμα τα πλήγματα στο πολιτικό σύστημα, την οικονομία και την αξιοπιστία της χώρας».

«Αυτά πληρώνει σήμερα ο ελληνικός λαός και χρειάστηκε να αλλάξει η κυβέρνηση για να γίνουν τα αυτονόητα» είπε ο κ. Παπανδρέου κάνοντας λόγο για νοοτροπίες που επιμένουν και για κατεστημένα που αντιδρούν, και τονίζοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι οι αναφορές του αυτές δεν γίνονται για να κατηγορήσει ολόκληρα τμήματα του ελληνικού λαού, προσθέτοντας ότι «όλοι έχουμε ευθύνη για το παρελθόν, αλλά η μεγαλύτερη έγκειται στο να αλλάξουμε».

«Υπάρχει δικαιολογημένη οργή, όμως η οργή και η διαμαρτυρία από μόνες τους δεν οδηγούν πουθενά, αντίθετα πρέπει να γίνουν δύναμη αλλαγής νοοτροπιών και θεσμών που πρέπει να γίνουν διαφανείς και σύγχρονοι» τόνισε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Έπρεπε να αλλάξει η κυβέρνηση για να λάμψει η αλήθεια» είπε ο κ. Παπανδρέου τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για βγεί η χώρα από την σήψη και να τελειώνει με την διαφθορά «όπου κι αν βρίσκεται» προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση δεν μένει στα προσχήματα και αυτό το καταλαβαίνουν οι πολίτες ακόμα και αν κάποιοι το αμφισβητούν.

Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε το χτύπημα της διαφθοράς, ζήτημα δημοκρατίας και ταυτόχρονα ζήτημα εθνικό, οικονομικό και αναπτυξιακό.




~** Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Siemens
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Siemens. Οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ συνεχίζονται στα γραφεία της εταιρείας, ενώ σε άνοιγμα των λογαριασμών του Τ. Μαντέλη προχωρούν οι δικαστικές αρχές. Στο φως ήλθε χειρόγραφο που «καίει» υπουργό της ΝΔ.

Συνεχίζονται οι έρευνες του ΣΔΟΕ στα γραφεία της Siemens και σύμφωνα με πληροφορίες οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών έχουν σπάσει αρκετούς κωδικούς και έχουν φέρει στο φως ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Δύο δημοσιεύματα, επίσης, αποκαλύπτουν ότι και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας είχε λάβει χρήματα από τα μαύρα ταμεία της Siemens, αλλά και ότι το ΠΑΣΟΚ είχε δεχθεί ακόμη ένα εκατομμύριο ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, δύο εφημερίδες αποκαλύπτουν πως η εξεταστική για την Siemens έχει στα χέρια της ένα έγγραφο «φωτιά» που καίει υπουργό της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόκειται για ένα ιδιόχειρο σημείωμα του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens Hellas Μιχάλη Χριστοφοράκου, με το οποίο δίνει εντολή «να δοθεί το 50% των συμφωνηθέντων στον ...άνθρωπο του υπουργικού συμβουλίου», από «μαύρο» τραπεζικό λογαριασμό του 2008.

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν, έτσι, οι συμβάσεις της SIEMENS, που έτρεχαν την περίοδο εκείνη και χρειάζονταν υπογραφές από «γαλάζιο» υπουργό, όπως συμβάσεις του ΟΣΕ, του ΟΤΕ, αλλά και του C4I.

Παράλληλα, δημοσίευμα της Real News αποκαλύπτει ένα χειρόγραφο έγγραφο του Χρ. Καραβέλα, το οποίο εμφανίζει τη διαδρομή μίζας ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ και προς την χώρα μας. Μάλιστα, στο έγγραφο αυτό ο κ. Καραβέλας αναφέρει αναλυτικές οδηγίες ως το προς το σε ποιους λογαριασμούς θα μπουν συγκεκριμένα ποσά, και σε ποιον χρόνο θα γίνει η πίστωση των χρημάτων.

Υπό έλεγχο τα περιουσιακά στοιχεία του Τ. Μαντέλη

Σε ομόφωνη απόφαση για ενδελεχή έλεγχο όλων των περιουσιακών στοιχείων του πρώην υπουργού Αναστάσιου Μαντέλη, ύστερα από την ομολογία του ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens ότι πήρε το 1998 200.000 μάρκα ως «εκλογική χορηγία», κατέληξε η επιτροπή ελέγχου των οικονομικών κομμάτων και βουλευτών που συνεδρίασε στη Βουλή.

Ταυτόχρονα όμως αποφασίστηκε να γίνει έλεγχος των δηλώσεων περιουσιακών στοιχείων και του πρώην βουλευτή Θεόδωρου Τσουκάτου, παρ' ότι δεν έχει κληθεί ακόμη από την εξεταστική επιτροπή.

Η κοινή απόφαση προβλέπει επανέλεγχο όλων των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης «πόθεν έσχες» του πρώην υπουργού, καθώς και άνοιγμα και έλεγχο όλων των τραπεζικών λογαριασμών του ιδίου και των οικείων του, ύστερα από άρση του τραπεζικού και φορολογικού απορρήτου. Η σχετική έγγραφη παραγγελία δόθηκε με ομόφωνη απόφαση της εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens.

Δεύτερη κίνηση θα είναι να αποσταλεί στον επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου παραγγελία για δήμευση των περιουσιακών στοιχείων του πρώην υπουργού μέχρι του ποσού της «χορηγίας», αφού πέρα από ποινικές υπάρχουν και αστικές ευθύνες του ελεγχομένου πολιτικού. Ήδη, ο λογαριασμός έχει δεσμευθεί με απόφαση της εξεταστικής επιτροπής με τη λήξη της εξέτασης του πρώην υπουργού.

Τέλος, θα αποσταλούν τα πρακτικά και η απόφαση της επιτροπής στον αρμόδιο εισαγγελέα Εφετών για να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη για παραβίαση του νόμου περί πόθεν έσχες (κάθειρξη έως δέκα χρόνια για απόκρυψη ποσού άνω των 300.000 ευρώ).

Στη σύσκεψη διευκρινίστηκε ότι κατά τον έλεγχο των δηλώσεων «πόθεν έσχες» του 2008 (χρήση οικονομικού έτους 2007) αποφασίσθηκε ομοφώνως να μην υπάρξει πόρισμα ελέγχου των δηλώσεων για τους κ.κ. Μαντέλη και Τσουκάτο, επειδή ακριβώς υπήρχε η δικαστική εκκρεμότητα.

Εν αναμονή της απολογίας Τ. Μαντέλη

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να κληθεί σε απολογία από τους εφέτες ανακριτές ο Τάσος Μαντέλης, κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και διακίνηση μαύρου χρήματος. Στον κ. Μαντέλη έχει απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα.

Οι Ειδικοί Εφέτες Ανακριτές της υπόθεσης της Siemens, Μ. Νικολακέα και Ι. Φιοράκης, αναμένεται να συντάξουν και να αποστείλουν κατηγορητήριο στον Τ. Μαντέλη, τις επόμενες ημέρες, προκειμένου ο πρώην υπουργός να λογοδοτήσει για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Παράλληλα, μετά την αποκάλυψη του ΑΝΤ1 ότι ο γιος του πρώην υπουργού εργάζεται από το 2004 στη SIEMENS, έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις για τις στενές του σχέσεις με την εταιρία και τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, σε ταξίδια του στη Γενεύη και στην Κουάλα Λουμπούρ.

Οι Εφέτες μελετούν τα στοιχεία των καταθέσεων, που έδωσαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, τόσο ο ίδιος ο πρώην υπουργός, όσο και ο επιχειρηματίας κουμπάρος του, Γιώργος Τσουγκράνης, για τον οποίο, επίσης, θα συνταχθεί ανάλογο κατηγορητήριο.

Στο πρόσωπο του κ. Τσουγκράνη ταυτοποιήθηκε ο λογαριασμός σε ελβετική τράπεζα με το όνομα «Α RΟΚΟS», στον οποίο έχουν εμβαστεί ποσά από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, με αποδέκτη τον κ. Μαντέλη.

Διαψεύδει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες δέσμευσε λογαριασμούς που διατηρούσε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ο πρώην Υπουργός Τάσος Μαντέλης, είναι απολύτως αναληθή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα.

Δηλώσεις Γ. Πεταλωτή

Αρμοδιότητα για κλήση μαρτύρων έχουν οι εξεταστικές επιτροπές, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής ερωτηθείς για τη θέση της κυβέρνησης σχετικά με το αίτημα της ΝΔ να κληθεί στην επιτροπή για τη Siemens ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Σε κανέναν δεν διαφεύγει ότι η ΝΔ λίγο αργά ενδιαφέρθηκε για τη διαφάνεια, όταν εκείνη ήταν που συντόνισε και κάλυψε το Βατοπέδι, αποχωρώντας ως κυβερνητική πλειοψηφία, τρεις φορές από το Κοινοβούλιο, δήλωσε ο κ. Πεταλωτής, προσθέτοντας στη συνέχεια ότι η ΝΔ προσπαθώντας να δείξει ενδιαφέρον για τη διαφάνεια διέγραψε τον κ. Αρ. Παυλίδη επτά μήνες μετά τις εκλογές, αφού πρώτα φρόντισε, κλείνοντας τη Βουλή, να παραγράψει όλα τα σκάνδαλα των υπουργών της.

Εμείς, την επομένη των εκλογών, μιλήσαμε για διαφάνεια, εμείς προτείναμε τη σύσταση όλων των εξεταστικών επιτροπών, ακόμα και εκεί που υπήρχαν υπόνοιες για παλαιότερα στελέχη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ο κ. Πεταλωτής, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για ατιμωρησία και συγκάλυψη της διαφθοράς.

Το ποιος έχει συγκεκριμένες προτάσεις για τη διαφάνεια, ο λαός το γνωρίζει, είπε ο εκπρόσωπος.


~**Δεν αντέχουμε άλλο να βλέπουμε να ρημάζετε τις ζωές μας


Ελευθέριος Ανευλαβής




«Απ’ τα τσακάλια,
δε γλυτώνεις μ’ εφκές ή παρακάλια
»
(Κ. Βάρναλης).

Δεν μας κλέψατε μονό τον ισχνό μισθό μας, που με δικά μας έξοδα μας δίνατε.
Μας ΚΛΕΨΑΤΕ τους πιο ακριβούς θησαυρούς μας, που μέσα στην παλιά κασέλα
κρύβαμε:
Την ελπίδα για το αυριανό σαλπάρισμα, προς μια καινούργια χώρα.
Τα εισιτήρια για το ταξίδι μας, για μια ζωή που μας αξίζει.
Το κρυφό ανεπίδοτο γράμμα στους κυβερνήτες μας, που μας πρόδωσαν.
Τη φωτογραφία του πεθαμένου καπετάνιου μας, να καλαφατίζει ολοκαίνουργο
καράβι, πλησίστιο για το λιμάνι της ελπίδας.
Τη φωτογραφία της γιαγιάς, με τα παραμύθια, για τις όμορφες αλλοτινές μέρες.
Τη χαρά, να βλέπουμε το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών μας κι όλων των
παιδιών, στο πρωινό ξεμύτισμα του Ήλιου.
Τα μυστικά σχέδια των «επαναστάσεών» μας, για όλα όσα μας πληγώνουν.
Όλες τις ιδανικές μας αυταπάτες, που μας κρατούσαν στη ζωή.
ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ όλα τα υπάρχονταά μας, αντί πινακίου φακής, στις άπληστες αγορές και το αντίτιμό τους το καταχραστήκατε.
ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΛΑΛΟΥΣ, χωρίς τη θεϊκή μας γλώσσα, να ψελλίζουμε γρυλίσματα δήθεν ευρωπαϊκά.
ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΑΤΕ Τ’ ΑΥΤΙΑ, για να μην ακούμε τον απολλώνιο ύμνο μας, πάρα μόνο το τιντίρισμα του άνομου χρυσού σας και το γρύλισμα των αδόντων αιδοίων της τηλετύφλωσης.
ΜΑΣ ΤΥΦΛΩΣΑΤΕ για να μην βλέπουμε τον δικό μας Παρθενώνα, πάρα μόνο τη
γύμνια των χρυσωμένων οπισθίων της παγκοσμιοποιημένης αγοράς σας.
ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ και με καλοδεχούμενες λέξεις από όλες τις λογοκρισίες. Με κομψές εκφράσεις που δεν ενοχλούν καμία καθεστηκυία τάξη. Να μην λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, και τους κλέφτες κλέφτες.
Τώρα στα σχολεία διδάσκουν:
«Την εποχή των αγενών μετάλλων» (Μ. Αναγνωστάκης).
Την νεοφιλελεύθερη ιστορία του συνωστισμού της Σμύρνης.
Την πολυπολιτισμική αρλούμπα της εκρίζωσης των μύθων και των παραδόσεων ενός λαού που γέννησε τον μύθο και τον έκανε παράδοση.
Μυθοδίαιτος, όμως, είναι ο άνθρωπος. Αδύνατον να ζήσει χωρίς μύθο.
ΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ.
Κι έμεινε ξυλάρμενο μέσα στον ωκεανό του παγκοσμιοποιημένου τίποτα.
Να, έρχονται, οι παγκοσμιοποιημένοι τυμπανιστές:
Του χυδαίου ρυθμού των ορμονών του σεξ (όχι του έρωτα).
Της ασχήμιας των καταναλωτικών παραισθήσεων.
Του βόρβορου των χρηματοπιστωτικών ψευδαισθήσεων.
Της καταφρόνιας των κοινωνικών διεκδικήσεων.
Οι προγραφείς τεχνοκράτες.
«Οι ληξίαρχοι των ημερών μας» (Μ. Αναγνωστάκης), από την Εσπερία.
Τα ΠΗΡΑΝΕ όλα, τα ΚΛΕΨΑΝΕ όλα, τα ΧΑΛΑΣΑΝΕ όλα.
Αυτοί, των ονείρων οι παγκοσμιοποιημένοι τρομοκράτες.
Ελαύνουν, τα επίλεκτα αγήματα:
Των βιαστών της εθνικής μας συνείδησης.
Των κερδοσκόπων του ιδρώτα του λαού μας, ντόπιων και ξένων.
Των «περάστε αυθέντα» πολιτικατζήδων μας.
Των εκμαυλιστών των οραμάτων μας.
Των δολοφόνων των ονείρων μας.
Των εργολάβων του ξεπουλήματος της χώρας μας
Εμείς, όμως, μήτε το Κουραδονήσι μας σας πουλάμε, αχρείοι της Εσπερίας (ντόπιοι και ξένοι).
Σπουδαγμένοι της Δύσης, περπατάτε πάνω στους μύθους του Ησιόδου, του Αισχύλου, του Σοφοκλή, του Ευριπίδη.
Πατάτε πάνω στους ώμους του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Ηράκλειτου, του Παρμενίδη, του Εμπεδοκλή.
Ζείτε μέσα στο πιθάρι του Σκύλου Διογένη και των άλλων κυνικών.
Γράφετε Ιστορία με τη γραφίδα του Θουκυδίδη.
Και ξεχνάτε, υπερφίαλοι αθέμιστοι (Όμηρος), απόφοιτοι των φώτων της Εσπερίας, πως: Στο ίδιο τούτο το χώμα, ο ίδιος λαός, εδώ και 3.000 χρόνια μιλάει την ίδια γλώσσα και λέει τον ουρανό, ουρανό• τη θάλασσα, θάλασσα• τη γη, γη• τον αέρα, αέρα.
Και δεν μάθατε, σεις, οι πολιτισμένοι της Δύσης, πως:
Πολλοί γαρ πλουτούσι κακοί, αγαθοί δε πένονται.
Αλλ’ ημείς αυτοίς ου διαμειψόμεθα της αρετής τον πλούτον:
μα εμείς δεν θ αλλάξουμε την αρετή με τα δικά τους πλούτη. (Σόλων)
Και δεν περνάει από τον νου σας, σας διαφεύγει, Κήνωνες φύσγοντες: χοντροκοιλαράδες, (Αλκαίος, λυρικός ποιητής από τη Μυτιλήνη) πως:
«Με την αρετή η Ελλάδα, αντιμάχεται την φτώχεια και τη σκλαβιά: Αρετή διαχρεωμένη η Ελλάς την τε πενίην απαμύνεται και την δεσποσύνην» (Ηρόδοτος).
Την αρετή μας την ξεφτίσαμε με τα χρυσοστόλιστα ψιμύθια, που μας πασάρατε. Μα υπάρχει, αλώβητη, η ανάμνησή της.
Κάπου, κρυφά, στη θάλασσα της ψυχής μας, στις θάλασσες της ελληνικής πατρίδας, κάτω από «τον ήλιο τον ηλιάτορά μας», αρμενίζει «το τρελοβάπορο» των Ελλήνων Ανθρώπων.
Χρόνους μας ταξιδεύει δε βουλιάξαμε
Χίλιους καπεταναίους τους αλλάξαμε
Από τα βάθη φτάνει τους παλιούς καιρούς
Βάσανα ξεφορτώνει και αναστεναγμούς
...
Κατακλυσμούς ποτέ δε λογαριάσαμε
Μπήκαμε μεσ’ στα όλα και περάσαμε. (Ο. Ελύτης).
Γιατί, ευρωπαιοχρυσαγορίτες — Ευρωπαίοι και χρυσά αγόρια (golden boyes για τους αγγλοβαρεμένους και αγορά) και ΗΠΑνθρωποι και ΔΝΤ (Διεθνή Νομισματικά Τέρατα)
στα μέρη τα δικά μας, (σ.σ. στην καθ’ ημάς Ανατολή), κάνει ό,τι ώρα μας αρέσει κι ας λένε τα Γκρήνουιτς, (Ο. Ελύτης). Με μια απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό το «κάνει ό,τι ώρα μας αρέσει»: Η ευαισθησία και η εντιμότητα δεν αγοράζονται, ούτε πωλούνται στην αγορά.
Γιατί, κι άλλοτε, «Όταν σηκώσαμε τη σημαία αναντίον της τυραγνίας»,
Μαζί με τον «αγράμματο» Μακρυγιάννη μας — μακάρι να μπορούσαν να νιώσουν μια λέξη του οι «φωτισμένοι» Δυτικοί.
Μαζί με τον αθυρόστομο-ελευθερόστομο, «κλάστε μου τώρα τον μπούτζον», Καραϊσκάκη μας (Δ. Φωτιάδη, Καραϊσκάκης, σελ. 885), τον δολοφονημένο από τους ξένους και τους ντόπιους σφουγγοκωλάριούς τους.
Μαζί με όλους του πατριώτες Έλληνες, από καταβολής της ιστορίας του λαού μας — κι ας μην έλειψαν οι προδότες, οι ρουφιάνοι, οι δωσίλογοι, οι κάλπηδες, οι πατριδέμποροι. Κι ο Νόμος, «των ανόμων ασπίδα».
Γιατί, και τότε, «Ξέραμε ότι είναι πολλοί... κι έχουν όλα τα μέσα... όμως πολεμούμεν όσο μπορούμεν ανατίον της τυραγνίας». (Μακρυγιάννης).
Γιατί, για τους Έλληνες (όχι για τους μεταμοντέρνους νεοελληναράδες πατριδεμπόρους):
«Ουδέν γλύκιον πατρίδος» (Όμηρος).
«Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ
Μόνον ετούτον αγαπώ» (Ο. Ελύτης).
Αναρτήθηκε από OI.METHISTANES

~**Ο/Η Xrhstos Frik έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.

Xrhstos FrikMay 30, 2010 at 6:58am
Θέμα: ela kai esy sto kinma
klikare edw --> http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=130391126975723&ref=mf <-- ELA KAI ESY!!!!!!SISTISE TO KAI SE FILARAKIA SOY

~** Motivo De Tuzantla Michoacan has invited you to see his/her photo album: Album: 1er entrevista de Motivo de Tuzantla en
Fotos de motivo de Tuzantla en Back Stage durante su primer entrevista para el programa "Hoy". Esperamos las disfruten tanto como nosotros!!! Sus amigos de Motivo de Tuzantla. View album » .-

~** Motivo De Tuzantla Michoacan has invited you to see a photo album from the public page "MOTIVO DE TUZANTLA".View album

~** Ο/Η Antenna Satellite έστειλε μήνυμα στα μέλη του GATE ANT1.

Antenna SatelliteMay 30, 2010 at 2:46am
Θέμα: Ένα ακόμα... "αιώνιο" ραντεβού στον ΑΝΤ1!
Ένα ακόμα... "αιώνιο" ραντεβού στον ΑΝΤ1!Η ώρα για την δεύτερη αναμέτρηση στην σειρά των τελικών της Α1 του μπάσκετ έφτασε και ο ΑΝΤ1 θα είναι εκεί. Ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει μια παράταση ζωής και να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον τίτλο ή ο Παναθηναϊκός θα φορέσει τα γιορτινά του και θα ετοιμαστεί για την φιέστα;Για τους συνδρομητές στην Αμερική:Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Κυριακή 14.45Για τους συνδρομητές στην Αυστραλία:Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Δευτέρα 04.45Για τους συνδρομητές στην Ευρώπη:Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Κυριακή 21.45 .-

~**Susana Gonzalez has posted a video on your wall Video: David Bisbal canción del Mundial de Sudáfrica 2010, 'Waving flag' (agitando la bandera)
Play video » .-





~**O Κώδικας της Αποκάλυψης και Ο Κώδικας Da Vinci‏
Από:
Θεραπεία Ομοφυλοφιλίας (therapeiaomofylofilias@gmail.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 30 Μαΐου 2010 12:55:32 πμ
Προς:

http://youtube.com/watch?v=The Omega Code Trailer
http://www.ceganmo.com/2008/07/omega-code.htmlhttp://youtube.com/user/ceganmo
The Omega Code
http://youtube.com/watch?v=gYtHgLOklEw Part 1
http://youtube.com/watch?v=8X50n7dHhG4 Part 2
http://youtube.com/watch?v=75Jdsp_Cd8k Part 3
http://youtube.com/watch?v=VwOrvEw3KZc Part 4
http://youtube.com/watch?v=XRLSOGxKiKg Part 5
http://youtube.com/watch?v=7ed7d7icZvg Part 6
http://youtube.com/watch?v=BreeciZeu6k Part 7
http://youtube.com/watch?v=CmCTZXzTwK4 Part 8
http://youtube.com/watch?v=82OW1oHrU08 Part 9
http://youtube.com/watch?v=8Z0aRjf44ic Part 10
http://youtube.com/user/%20Jericho168
Στην Ιερουσαλήμ δολοφονείται ένας Ραβίνος & το έργο της ζωής του, 1 πρόγραμμα που ονομάζεται Βιβλικός Κώδικας, που κρύβει προφητείες μέσα σε Εβραϊκό κείμενο, κλάπηκε μαζί με τις σημειώσεις του. Όταν όμως ο δολοφόνος διαφεύγει, εμφανίζονται σαν από σκιά 2 μυστηριώδεις άντρες που ο Ραβίνος τους δίνει, καθώς πεθαίνει, την τελευταία σελίδα των σημειώσεών του... μια σελίδα που παρέλειψε να πάρει ο δολοφόνος. Σʼ 1 στούντιο τηλεόρασης στην Αμερική, ο Γκίλεν Λέιν ισχυρίζεται πως ο Βιβλικός Κώδικας & τα γεγονότα που γράφτηκαν εκεί πριν εκατοντάδες χρόνια, θα αποκαλυφθούν στις μέρες μας. Σε μυστικό εργοστάσιο κωδικοποίησης, σκιώδεις φιγούρες εγκαθιστούν τον κλεμμένο Βιβλικό Κώδικα σε υπολογιστή. Λείπει όμως 1 μέρος του κωδικού, καθώς & η τελευταία σελίδα των σημειώσεων του Ραβίνου. Ο εκτυπωτής τυπώνει μια σελίδα... την πρώτη προφητεία: ο Οίκος του Ισαάκ & του Ισμαήλ γκρεμίζονται από τρόμο. Η σκιώδης φιγούρα ενός άνδρα διατάζει τους απεσταλμένους στην Ιερουσαλήμ να ανατινάξουν 1 τζαμί & την κύρια Εβραϊκή Συναγωγή. Η παγκόσμια σύρραξη είναι αναπόφευκτη...
http://skyclub.gr/product.asp?id=700
Επείγουσα Ανακοίνωση - Στις 3 Ιουνίου 2010 - ημέρα Πέμπτη - & ώρα 9 το πρωί συζητείται ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών - Πρώην Σχολή Ευελπίδων, Αθήνα, κτίριο 4, αίθουσα 1 - η αγωγή κατά του MEGA Channel για την προβολή τον Δεκέμβρη του 2008 της βλάσφημης ταινίας Κώδικας Da Vinci.
Ας είμαστε όλοι παρόντες να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στις βαρύτατες βλασφημίες κατά του Ιησού Χριστού. Υπάρχει περίπτωση μη συζήτησης της υπόθεσης λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων. Παρόλα αυτά όποιος επιθυμεί, μπορεί να έρθει - η υπόθεση σε κάθε περίπτωση θα εκφωνηθεί.
http://makelio.blogspot.com/2010/05/3-2010-9-4-1-mega-channel-2008-da-vinci.html
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2009/12/1983-2013-da-vinci-mega-channel.html Ο Αντίχριστος ήλθεν 1983-2013 - Κώδικας Da Vinci & αγωγή Χριστιανών Δικηγόρων κατά Mega Channel την Πέμπτη 17.12.2009 ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
http://kalyterotera.blogspot.com/p/david-mayer-de-rothschild.html David Mayer de Rothschild: Είναι ο αντίχριστος;
http://therapeiaomofylofilias.blogspot..com/2010/05/o-da-vinci.html .-

~** Ο/Η Dimitris DeeJay Nikolaidis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Cue Play Vibes.

Dimitris DeeJay NikolaidisMay 29, 2010 at 11:45pm
Θέμα: It's an unexpected night @ MESSIAH
TRITH 1/6...It's anunexpected night @ MESSIAH.....Live Act by Mr. President - BillyNikas..DJ Set: Paul AkaDj P'Kim + DjBlack T Tsimos...Host byGifted...BE THERE..!!! Για Πληροφοριες , Κρατησεις ή Λιστες Στειλτε στοInbox....!!



~**Ο/Η Dimitris Stavridis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Argiris Skoullis / Αργύρης Σκουλλής.

Dimitris StavridisMay 29, 2010 at 10:50pm
Θέμα: Γεια σας φίλοι μου.
Οι γκεσταπίτες διαχειριστές του Facebook διέγραψαν για Τρίτη φορά το προσωπικό προφίλ του Αργύρη Σκουλλή.Απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι αν λες τεκμηριωμένα πράγματα και αλήθειες που καίνε η ενοχλούν τα σκοτεινά σχέδια που υπηρετούν, οι οπαδοί αργυρώνητοι της συμμορίας τύπου μαφίας αυτοί που δουλεύουν σαν αφιονισμένοι για την υλοποίηση των σκοπών της νέα τάξης πραγμάτων, με απίστευτη ευκολία προχωρούν στην φίμωση σου χωρίς να δώσουν αναφορά σε κανένα. Τελικά φαίνετε ότι αυτοί είναι η εξουσία και εμείς η απρόσωπη μάζα. Γι` αυτούς ο καθένας μας είναι ένας απλός αριθμός αρνούμενοι να δουν την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, την μοναδικότητα της προσωπικότητας του καθ` ενός μας.Η ομάδα μας ας γίνει ένα ακόμα μετερίζι στην πάλι των προσωπικών αξιών του ανθρώπου προς πείσμα αυτών των υπανθρώπων. http://www.facebook.com/group.php?gid=36066951673&ref=mf Καλέστε όσο γίνετε περισσότερους φίλους να μας ενισχύσουν με την συμμετοχή τους στην πάλι μεταξύ των κυρίαρχων και των δούλων κατ` αυτούς. Ας τους αποδείξουμε ότι δεν είναι τίποτα τουλάχιστον παραπάνω από εμάς.Ενημερωθείτε τι κρύβετε πίσω από το Facebook Με τα παρακάτω βίντεο. http://www.facebook.com/l/94d08;www.youtube.com/watch?v=KpLNlSKugHwhttp://www.facebook.com/l/94d08;www.youtube.com/watch?v=hiKaC31go5U&feature=relatedhttp://www.facebook.com/l/94d08;www.youtube.com/watch?v=j9-kdGk1Zsg&NR=1


**Ο/Η πενεστας νικηφορος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ 4.

πενεστας νικηφοροςMay 29, 2010 at 10:48pm
Θέμα: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ,ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ
Η ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΕΣ ΛΑΟΠΑΤΕΡΕΣ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ...ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ1.ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ,ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ http://www.facebook.com/l/e2569;hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/blog-post_888.html 2.Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP,ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΗΜΕΡΑ http://www.facebook.com/l/e2569;hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/stop_29.html3. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ http://www.facebook.com/l/e2569;hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/blog-post_5765.html ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ,ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΛΟΓΚΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ.....ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΑΣ,ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ......ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΜΕΤΡΟΙ ΣΤΟ ΜΠΟΙ.......ΑΛΛΑ ΤΡΙΜΕΤΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ .-

~** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Carta a un amigo
Play video »
~**Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: amigos
Play video »
!** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Asignatura Pendiente- Ricky Martin MTV unplugged Play video »
~**Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Con tu Nombre - Ricky Martin unplugged Play video »
~** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: RICKY MARTIN - PERDIDO SIN TI Play video »

~** /Η Giwta Larisa έστειλε μήνυμα στα μέλη του To LINK για το Δευτερο DVD.

Giwta LarisaMay 29, 2010 at 9:53pm
Θέμα: Ο ΝΙΚΗΤΗΣ της Γιουροβιζιον απο το.... youtube
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ......... Προβλεψαμε το ΝΙΚΗΤΗΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ.....Δειτε τοΝΙΚΗΤΗ http://www.facebook.com/l/e2569;news24.gr .-

~**Ο/Η Odigoi Rodou έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΡΟΔΟΥ ''ΚΟΛΟΣΣΟΣ'.'

Odigoi RodouMay 29, 2010 at 10:03pm
Θέμα: Γειά σας φίλοι.
Οι γκεσταπίτες διαχειριστές του Facebook διέγραψαν για Τρίτη φορά το προσωπικό προφίλ του Αργύρη Σκουλλή, και τον λογαριασμό που έκανε χρέη διαχειριστή στο παρόν Group με την κωδική ονομασία Rodakas Rodos.Απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι αν λες τεκμηριωμένα πράγματα και αλήθειες που καίνε η ενοχλούν τα σκοτεινά σχέδια που υπηρετούν, οι οπαδοί αργυρώνητοι της συμμορίας τύπου μαφίας αυτοί που δουλεύουν σαν αφιονισμένοι για την υλοποίηση των σκοπών της νέα τάξης πραγμάτων, με απίστευτη ευκολία προχωρούν στην φίμωση σου χωρίς να δώσουν αναφορά σε κανένα. Τελικά φαίνετε ότι αυτοί είναι η εξουσία και εμείς η απρόσωπη μάζα. Γι` αυτούς ο καθένας μας είναι ένας απλός αριθμός αρνούμενοι να δουν την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, την μοναδικότητα της προσωπικότητας του καθ` ενός μας.Η ομάδα μας ας γίνει ένα ακόμα μετερίζι στην πάλι των προσωπικών αξιών του ανθρώπου προς πείσμα αυτών των υπανθρώπων. Καλέστε όσο γίνετε περισσότερους φίλους να μας ενισχύσουν με την συμμετοχή τους στην πάλι μεταξύ των κυρίαρχων και των δούλων κατ` αυτούς. Ας τους αποδείξουμε ότι δεν είναι τίποτα τουλάχιστον παραπάνω από εμάς.Ενημερωθείτε τι κρύβετε πίσω από το Facebook Με τα παρακάτω βίντεο. http://www.facebook.com/l/94d08;www.youtube.com/watch?v=KpLNlSKugHw http://www.facebook.com/l/94d08;www.youtube.com/watch?v=hiKaC31go5U&feature=related http://www.facebook.com/l/94d08;www.youtube.com/watch?v=j9-kdGk1Zsg&NR=1 .-

~**O(A) tanzhibin36@liv ... quer ser teu amigo(a). Olá,
O(A) tanzhibin36@live.cn tan13576633771 quer ser teu amigo(a) Recebeste esta notificação porque já és membro do Netlog.A tua conta na Netlog: http://pt.netlog.com/skoulikasstamatiosAtenção! Os links das notificações só são válidos por um mês nos e-mails.Não pretendes receber estas notificações por e-mail? Edita as tuas definições. -

~**Ο/Η Kardu Ελληναδικο Βασιλικη Lefkas έστειλε μήνυμα στα μέλη του KARDU ELLINADIKO CLUB.

Kardu Ελληναδικο Βασιλικη LefkasMay 29, 2010 at 9:31pm
(χωρίς θέμα)
APOPSE OLOI PSIFIZOYME ALKEO K IAKOVO GOGOYA STHN GIOYROVIZION.......KALH EPITIXIA PEDIA........

~** Ο ΓΙΩΡΓΟΣ σας προσκάλεσε στην εκδήλωση "Στίβος Περιπέτειας" αύριο. Εκδήλωση: Στίβος Περιπέτειας'Ωρα Έναρξης: Αύριο, 30 Μαΐου στις 11:00 π.μ.Ώρα Λήξης: Αύριο, 30 Μαΐου στις 7:00 μ.μ.Τοποθεσία: Λιμάνι Γρίτσας Λιτοχώρου Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=130650066950443&mid=26b5455G3dd6e022G14e8352G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Ο/Η Kostas All έστειλε μήνυμα στα μέλη του Η Ελλάδα δεν είναι Σουβλάκι.

Kostas AllMay 30, 2010 at 7:10am
Θέμα: TO THEATRO POU THA GINOUN OI PARASTASIS OFF BROADWAY Kirk Theatre
TO THEATRO POU THA GINOUN OI PARASTASIS OFF BROADWAY
Kirk Theatre http://www.facebook.com/l/7ec02;www.theatrerow.org/thekirk.htm ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΟΡΕΣΤΕΙΑ Κομηνέα Σοφία XOROS Σεβίλλη Παντελίδου KASANDRA Ηλιοπούλου Βερόνικα PITHIA Έλενα Μιχαλάκη XOROSΦίλιππος Constantine ORESTEIS MARIA KLINAKI KORIFEA Πάολα Χατζηλαμπρή KLITEMNISTRAΕυτυχία Παπαδοπούλου HLEKTRAΓεωργία Μπάκα XOROS TASOS LAMAKIS AGAMEMNONAS ANNA RAZAN KRITSELI XOROS http://www.facebook.com/l/7ec02;www.theatrerow.org/thekirk.htm

~** http://cyprusactionnetwork.org/i_simerini Η εφημερίδα «Σημερινή», απαντά με κύριο άρθρο στον Στ. Στεφάνου (και όλους τους υποστηρικτές της τουρκικής διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας που παρευρέθηκαν στο συνέδριο της ΠΣΕΚΑ) Η Σημερινή απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στ. Στεφάνου και τις «κασσανδρολογίες» του εναντίον όσων απορρίπτουν την τουρκική ρατσιστική διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία κατά την διάρκεια του πρόσφατου κωμικού συνεδρίου της ΠΣΕΚΑ στις ΗΠΑ. Απευθυνόμενος ουσιαστικά σε μια 100αριά άτομα που χρηματοδοτούνται τα πλείστα από τις εκάστοτε κυπριακές κυβερνήσεις και κανένας δεν τολμά να αντιδικήσει μαζί τους μπας και τους κοπούν οι... χορηγίες. Ακόμα και κάποιοι οργανισμοί που ξεκίνησαν απορρίπτοντας την διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία κάθονται και τα ακούνε και χειροκροτούν σιωπηρά για τα «τριάντα αργύρια». Φέτος αισθητή ήταν η απουσία των προσφύγων Κερυνειωτών, συμπατριωτών του προέδρου της ΠΣΕΚΑ Κερυνειώτη Φίλιπ Κρίστοφερ. Η «Αδούλωτη Κερύνεια» αποφάσισε να μην συμμετέχει φέτος, τους φτάνει η 35χρονη κοροιδία. Ούτε η ΕΚΕΚΑ (Επιτροπή Κατεχομένων Εδαφών Αγγλίας) δεν συμμετείχε. Φανούλα ΑργυρούΛονδίνο Το δίλημμα είναι: τουρκική λύση, ή Κυπριακή Δημοκρατία 28/05/2010 ΘΕΣΗ www.simerini.com Εάν το δίλημμα, όπως το έθεσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στο συνέδριο της ελληνοαμερικανικής ομογένειας, και όπως το θέτουν συχνά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το ΑΚΕΛ, είναι «διζωνική ή διχοτόμηση», τότε η ηγεσία του κυπριακού Ελληνισμού, συλλήβδην, πρέπει να λογοδοτήσει για όλα τα δεινά που επέρχονται, κατά τον ισχυρισμό του Στέφανου Στεφάνου. Διότι, το δόγμα ή το σλόγκαν «διζωνική ή διχοτόμηση» έμπρακτα εφαρμόζεται από το 1974, από όλους τους κατά καιρούς ηγέτες, και αποδείχθηκε ότι οδηγεί εκεί που ο κ. Στεφάνου προδιέγραψε: Στην επικυριαρχία της Τουρκίας εφ' όλης της Κύπρου, σε απόλυτη κυριαρχία της στο βορρά, και σε μικτό κράτος στο νότο. Συνεπώς, η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να επισείει ως δαμόκλεια σπάθη αυτό το ψευδεπίγραφο δόγμα, διότι εδώ και 36 χρόνια, οι ηγέτες του Ελληνισμού τη διζωνική ομοσπονδία είχαν ως λάβαρο αγώνα και, όμως, όχι μόνο δεν απέτρεψαν τη διχοτόμηση, αλλά την εμπέδωσαν. Εάν, λοιπόν, και τώρα, ο Πρόεδρος Χριστόφιας δεν επιτύχει λύση διζωνικής και οδηγηθούμε στην τραγική κατάσταση που περιγράφει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, θα πρέπει να λογοδοτήσει στην ιστορία. Διότι θα έχει οδηγήσει την Κυπριακή Δημοκρατία σε οριστική διχοτόμηση, υπό την επικυριαρχία της Τουρκίας και ουσιαστικά σε δύο κράτη, ένα καθαρώς τουρκικό και ένα μικτό, ή μιξοβάρβαρο. Όμως, η αλήθεια και τα διλήμματα δεν είναι αυτά που περιέγραψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Αυτά που είπε, συνιστούν έναν αδίστακτο εκφοβισμό εις βάρος του κυπριακού Ελληνισμού, με στόχο να αποδεχθεί το οποιοδήποτε μόρφωμα λύσης, με περίβλημα την ομοσπονδία, που θα μας προκύψει από τις συνομιλίες, υπό τον εκβιασμό ότι, εάν δεν γίνει αποδεκτή αυτή η λύση, θα οδηγηθούμε στην κατάσταση που περιγράφει ο κ. Στεφάνου. Αλλά, ας μην έχει ψευδαισθήσεις ούτε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε το ΑΚΕΛ, ούτε οποιοσδήποτε διατηρεί τις ίδιες φοβίες με αυτούς. Ο κυπριακός Ελληνισμός, ανεξαρτήτως των όποιων εκβιασμών, των όποιων φοβητσιάρικων σεναρίων, των όποιων απειλών, δεν πρόκειται να εγκρίνει την όποια λύση, για να ανακόψει, δήθεν, τη διχοτόμηση. Αυτούς τους εκβιασμούς και τις χίλιες πληγές του Φαραώ, που θα προέκυπταν αν δεν λέγαμε «ναι» στο σχέδιο Ανάν, τα ζήσαμε και το 2004. Και ο λαός τα αγνόησε. Το δίλημμα, όμως, από 'δώ και πέρα είναι άλλο. Δεν είναι διζωνική ή διχοτόμηση, αλλά νομιμοποίηση της διχοτόμησης ή διατήρηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνέχιση του αγώνα γι' απελευθέρωση. Όσοι προκρίνουν το πρώτο, είναι οι λιπόψυχοι και οι οδηγήσαντες το Κυπριακό στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Ο λαός προκρίνει το δεύτερο, διότι δεν πρόκειται να παραδώσει την προεδρία του κράτους του σε Τούρκο, ούτε να δεχθεί 50 χιλιάδες εποίκους και σταθμισμένες ψήφους. Όσοι αμφιβάλλουν, θα το αντιληφθούν σε ένα ενδεχόμενο νέο δημοψήφισμα. #### ========================Cyprus Action Network of America (CANA)2578 Broadway #132New York, NY 10025New York: Tel. 917-699-9935 begin_of_the_skype_highlighting 917-699-9935 end_of_the_skype_highlightingEmail: cana@cyprusactionnetwork.org www.cyprusactionnetwork.org ======================== Το Κυπριακό Δίκτυο Δράσης τής Αμερικής (CANA) είναι κίνημα βγαλμένο από τη βάση, μη κερδοσκοπικό, που υποστηρίζει τη γνήσια αυτοδιάθεση και τα ανθρώπινα δικαιώματα για τον λαό τής Κύπρου. Για να προστεθείτε στη ηλ. Ταχυδρομική λίστα της επαγρύπνησης δράσης της CANA, ή για να συστήσετε την CANA σε έναν φίλο ή έναν συνάδελφο, παρακαλώ διαβιβάστε το σχετικό όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τον τίτλο “προσθέστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην λίστα διανομής της CANA”, στο cana@cyprusactionnetwork.org Ενθαρρύνεστε να διαβιβάσετε αυτήν την επαγρύπνησης δράσης σε πέντε ή περισσότερα άτομα που μπορει να έχουν ενδιαφέρον για τις ηλεκτρονικές διανομές μας ή για την αποστολή της CANA. Μπορείτε να αναρτήσετε οποιαδήποτε άρθρο της CANA, δελτίο τύπου ή επαγρύπνησης δράσης στο διαδίκτυο εφ’ όσον πιστώνετε την CANA και το συντάκτη (ες). _____________________________Change email address / Leave mailing list: http://ymlp192.com/u.php?YMLPID=gujhssegsgbuwygPowered by YourMailingListProvider

~**Ο/Η Kostas All έστειλε μήνυμα στα μέλη του TROJAN WOMEN.

Kostas AllMay 30, 2010 at 7:05am
Θέμα: ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Ο
TO THEATRO POU THA GINOUN OI PARASTASIS OFF BROADWAY
Kirk Theatre http://www.facebook.com/l/7ec02;www.theatrerow.org/thekirk.htm ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΟΡΕΣΤΕΙΑΚομηνέα Σοφία XOROSΣεβίλλη Παντελίδου KASANDRA Ηλιοπούλου Βερόνικα PITHIA Έλενα Μιχαλάκη XOROSΦίλιππος Constantine ORESTEIS MARIA KLINAKI KORIFEA Πάολα Χατζηλαμπρή KLITEMNISTRAΕυτυχία Παπαδοπούλου HLEKTRAΓεωργία Μπάκα XOROS TASOS LAMAKIS AGAMEMNONAS ANNA RAZAN KRITSELI XOROS http://www.facebook.com/l/7ec02;www.theatrerow.org/thekirk.htm .-

~** Ο/Η Ioanna Baltsaki έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ioanna Baltsaki... (For Friends).

Ioanna BaltsakiMay 29, 2010 at 7:43pm
(χωρίς θέμα)
Μ΄ένα από τα πολύ αγαπημένα μου τραγούδια σας εύχομαι ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!! http://www.facebook.com/l/94d08;www.youtube.com/watch?v=lM6p-aT8w20

~** Ο/Η Theodore Salonikios έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΡΑΔΙΟ ΔΟΜΙΚΑ - RADIO DOMIKA.

Theodore SalonikiosMay 29, 2010 at 7:07pm
Θέμα: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ HOTELS ON DEMAND
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟ
Ι , ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΟΜΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ HOTELS ON DEMAND ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ 3 ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ OLYMPUS MEDITERRANEAN 12/06 - 13/06 ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ , ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΣΤΟΝ ΟΡΜΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΧΡΙ 31 ΙΟΥΝΙΟΥ , ΚΑΙ ΣΤΟ MEDITERRANEAN PALACE ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ"ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ , ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ"ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ .-

~**
[fireflyflash] UNIVERSAL NUDNIK BASHES ISRAEL AGAIN!‏
Από:
eurofirefly (eurofirefly@yahoo.com)
Εστάλη:
Σάββατο, 29 Μαΐου 2010 6:28:50 μμ
Προς:
fireflyflash@yahoogroups.com

Signatories of the nuclear Non-Proliferation Treaty(NPT) on Friday backed a stupid declaration proposing a 2012 anti-Israel conference to discuss banning weapons of mass destruction across the Middle East. On Saturday Israel denounced what it called the hypocrisy of the deal that singled out the Jewish state. The NPT called on Israel to join the treaty, which would oblige it to do away with the nuclear weapons. Only Israel is mentioned, while the text is silent on other countries like India, Pakistan and North Korea, which have nuclear arms, or even more seriously, Iran, which is seeking to obtain them.UN is always bashing Israel! Basil Venitis points out the United Nations(UN), aka Universal Nudnik, is a very corrupt organization, headed by the Secretary General, aka Civil Pope. At an Independent Inquiry into the Universal Nudnik Oil-for-Food Program, 3,000 companies from 70 countries paid bribes totalling about two billion dollars in exchange for contracts for delivery of goods to meet humanitarian needs. There were another 150 companies from 40 countries that reportedly paid illicit surcharges on oil purchases from Iraq. Civil Pope Kofi Anan himself got kickbacks! Venitis notes that Ban Ki-moon, the former South Korean foreign minister, has been a weak Universal Nudnik Civil Pope. At Turtle Bay and elsewhere, the Civil Pope is seen as a disappointment and as the wrong man to assume a prominent role and lead the global community at a time when the world's political axis is shifting from America to Europe. Ban is more secretary than general. Many global organizations suffer from the fact that they are run by uncharismatic bureaucrats. In most cases, this is the fault of the kleptocrats who prefer to elevate weak figures, who won't meddle too much. The Universal Nudnik is only as relevant as the member states wish it to be. In areas of common concern, the desire to cooperate and compromise may temporarily trump concerns over protecting state sovereignty and preserving freedom of action to deal with urgent security threats. The disappointing Universal Nudnik Human Rights Council(HRC), created to replace the discredited Universal Nudnik Commission on Human Rights, has ignored ongoing state-sanctioned human rights abuses in Belarus, Cuba, China, Iran, Zimbabwe, and elsewhere and instead has spent much of its time obsessing about Israel.Venitis asserts that Israel is a bastion of freedom and Graecoroman culture, an economic miracle, and a leader in science and technology. Israel is the only free country in a region dominated by Arab monarchies, theocracies and dictatorships. It is only the citizens of Israel, Arabs and Jews alike, who enjoy the right to express their views, to criticize their government, to form political parties, to publish private newspapers, to hold free elections. When Islamists deny the most basic freedoms to their own people, it is obscene for them to start claiming that Israel is violating the Palestinians' rights. All Muslims who are genuinely concerned with human rights should, as their very first action, seek to oust their own despotic rulers and adopt the type of free society that characterizes Israel.Land-for-peace is a repugnant formula for Israel's self-immolation. The right of a civilized nation to self-defense against its barbarous enemies is a moral absolute. It should not be surrendered in a vain attempt to appease the initiators of war. It is a moral perversion to demand that Israel give back the very land it captured in the process of defending itself against wars launched by the Arab aggressors. A criminal has no right to protest the justice of having his guns confiscated by the police, and particularly not a criminal who continues to underwrite acts of crime. And the worst of the land-for-peace policy is that it caused Israel to give the Palestinians their own domain, with the job of protecting against terrorism entrusted terrorists.Koran is the Islamic Mein Kampf that incites Muslims to resort to violence. Koran calls for hatred, misogyny, polygyny, violence, submission, murder, and terrorism. Koran calls for Muslims to kill infidels, to terrorize infidels, and to fulfil their duty to wage war, the violent jihad. Jihad is a duty for every motherfucker Muslim ape, Islam is to rule the world by the sword. Koran is clearly antisemitic, describing Jews as monkeys and pigs. Mohammed was a charlatan, a bipolar maniac, a warlord, a mass murderer, a pedophile, and a misogynist. Islamic tradition tells us how Mohammed had his enemies murdered and even had prisoners of war executed. Mohammed himself slaughtered the Jewish tribe of Banu Qurayza. Islam has no other morality than the advancement of Islam. If it is good for Islam, it is good. If it is bad for Islam, it is bad. There is no gray area or other side. Here is an emoticon of Mohammed with a lit bomb in his turban *-O)):-{>Islam is not a religion, but a satanic terrorist cacoculture. Sure, it has a grudge-collecting god, and an afterlife with 72 virgins for each martyr. But in its essence, Islam is a totalitarian ideology and sadomasochism. It is a system that lays down detailed rules for society and the life of every person. Islam wants to dictate every aspect of life. Islam means submission. Islam is not compatible with freedom and democracy, because what it strives for is the incivility of terrorist jihad and sharia.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 82
Visit Your Group

Switch to: Text-Only, Daily DigestUnsubscribeTerms of Use

~** Ο George σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G LIVE-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ @ OPERA CAFE" την Σάββατο, 15 Μαΐου στις 10:10 μ.μ. Εκδήλωση: 3G LIVE-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ @ OPERA CAFEΤύπος: Ξέφρενη νύχτα'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 15 Μαΐου στις 10:10 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 16 Μαΐου στις 5:10 π.μ. Τοποθεσία: OPERA CAFE Εθν.Αντιστάσεως 69 (πεζόδρομος Περιστερίου) Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=122793274413226&mid=255ebbcG56358b7cG1d00bd8G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου