ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Το αγιάζι της ενημέρωσης 01 Νοεμβρίου 2013

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  01 Νοεμβρίου  2013:
ΚΑΛΟ   ΜΗΝΑ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ !!!μαζί με  την ΚΑΛΗΜΕΡΑ  ΜΑΣ !!!





***  ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  πολλά  Άλλα !

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ....γιορτή των  Αγίων  Αναργύρων !!

*** Σήμερα  το πρωϊ , είχαμε  ένοπλη λιστεία  στα  ΕΛΤΑ   Βραχναίϊκων Αχαϊας . Άγνωστο το ποσό που  πήραν οι  ένοπλοι λιστές που  διέφυγαν μέσω εθνικής Πατρών - Πύργου στις 7,30  σήμερα  το πρωϊ .-

*** Υπάρχει λιστεία  του κράτους από κούρεμα , ταμείωμ , μισθών , συντάξεων , εφάπαξ , από αποταμιεύσεις ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου κ.π.α.   ;;;;??? Ποίος  μπορεί  να πεί  ΟΧΙ ?;; Άλλα  λόγια ν΄ αγαπιώμαστε .....,Είμαστε  ή  δεν είμαστε  υπό μόνιμη και χρόνια  κατοχη ;;??

*** Δυο νεκροί από εν ψυχρώ εκτέλεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο (βίντεο)          

    Συνεχής ενημερωση ...
Το περιστατικό που μοιάζει με εν ψυχρώ εκτέλεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 19:30 στη λεωφόρο Ηρακλείου 420 - Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και επέβαιναν σε μηχανή μαύρου χρώματος - Ένας τραυματίας που μεταφέρεται στο Γ. Γεννηματάς
Δύο άτομα έπεσαν νεκρά μετά από πυροβολισμούς σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου 420 λίγο πριν τις 19:30 το απόγευμα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό συνέβη όταν μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες πέρασε μπροστά από το κτίριο και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο άνοιξε πυρ κατά των ατόμων που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία της ΧΑ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες που φορούσαν μαύρα κράνη συνολικά πυροβόλησαν περισσότερες από πέντε φορές.
Η ταυτότητα των θυμάτων παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τους πυροβολισμούς υπάρχει και ένας τραυματίας, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».
Χρυσή Αυγή: Δύο Έλληνες 20 και 23 χρονών νεκροί από πυροβολισμούς με καλάσνικοφ , στο  χειρουργίο  ο  29χρονος  Αλέξανδρος Γέροντας βαρειά  τραυματισμένος ...
και  οι  δύο  νεκροί είναι  μέλη της Χρυσής Αυγής Ν. Ηρακλείου '''.... πιθανοί  δράστες άνθρωποι αντιεκδικητές γιά  θάνατο στο Κερατσίνη (αντεκδίκηση  πιθανώς από μέλη αριστερής εκστρεμιστικής  οργάνωσης...... ) .
Σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής αναφέρεται: «Δύο Έλληνες 20 και 23 χρονών έχουν πέσει νεκροί από εν ψυχρώ πυροβολισμούς στο Ν. Ηράκλειο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην λεωφόρο Ηρακλείου. Ο ένας είναι βαριά τραυματισμένος και διακομίζεται αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο "Γεννηματάς".  Δράστες ήταν δυο επιβαίνοντες σε μηχανή, οι οποίοι κατέβηκαν και πυροβόλησαν εξ επαφής τους τρεις νέους».


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, οι δύο νεκροί είναι ηλικίας 20 και 23 ετών.
Οι δράστες επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και πυροβόλησαν εξ΄επαφής τα θύματα.

Δύο άτομα «έπεσαν» νεκρά στο Ηράκλειο Αττικής, έπειτα από πυροβολισμούς στην Λεωφόρο Ηρακλείου.
Ειδικότερα, άγνωστοι, επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, άνοιξαν πυρ εναντίον των δύο πεζών ατόμων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας πέθανε ακαριαία ενώ το έτερο θύμα ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια της ένοπλης επίθεσης.
Ωστόσο, τα δεδομένα κάνουν λόγο για «ξεκαθάρισμα» λογαριασμών.
To σημείο όπου διαδραματίστηκε το αιματηρό επεισόδιο, απέχει μόλις 50 μέτρα από τα τοπικά γραφεία της Χρυσής Αυγής
Πηγή: www.bankingnews.gr,enikos.gr, protothem.gr
Video: 

***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου